Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Penescu se retrage de la FC Argeş. Echipa va fi cedată Primăriei Piteşti

Penescu se retrage de la FC Argeş. Echipa va fi cedată Primăriei Piteşti

Penescu se retrage de la FC Argeş. Echipa va fi cedată Primăriei Piteşti
19 Mai 2010   •   17:08

După ce a fost reţinut pentru a doua oară, Cornel Penescu şi grupul Pic anunţă printr-un comunicat că se retrag de la FC Argeş, urmând ca echipe să fie cedată Primăriei din Piteşti.

"Începând cu data de 20.05.2010, finanţatorul FC Argeş, Grupul PIC anunţă că va preda spre administrare clubul celui de-al doilea acţionar important, Primăria Piteşti. De asemenea, îşi anunţă disponibilitatea vânzării acţiunilor către un alt investitor agreat de către Primăria Piteşti, sau chiar Primăriei Piteşti", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al gruprii, Argesfc.ro.

Cornel Penescu a fost reţinut, din nou, de către procurorii DNA pe 10 mai şi se află în arest preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat tot de dare de mită, după ce se pare că le-ar fi dat bani arbitrilor Ionică Serea şi Marius Martiş. Cei doi arbitri sunt acuzaţi la rândul lor de procurori că, în schimbul acelor sume de bani, ar fi favorizat echipa FC Argeş, finanţată de Cornel Penescu.

Patronul FC Argeş a mai fost arestat în cursul anului trecut. Omul de afaceri a petrecut aproximativ zece luni în arest, după ce a fost acuzat tot de dare de mită. Potrivit acuzaţiilor aduse în dosarul respectiv, în perioada 2006 - aprilie 2009, Penescu împreună cu mai multe persoane ar fi iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii mai multor infracţiuni de corupţie prin care să obţină beneficii financiare sau materiale.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu FC Arges
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close