Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pepe Moreno, dat afară de la Steaua. ?A rămas doar teama de eşec în Ghencea?

Pepe Moreno, dat afară de la Steaua. ?A rămas doar teama de eşec în Ghencea?

Pepe Moreno, dat afară de la Steaua. ?A rămas doar teama de eşec în Ghencea?
Sursa foto: pepe moreno
04 Mai 2010   •   16:30

Steaua a renunţat la serviciile atacantului columbian Pepe Moreno, la doar câteva luni după ce acesta a fost readus în Ghencea. A semnat cu Steaua în iarnă, dar nu i-au fost date aproape deloc şanse să îşi arate calităţile. Când a discutat despre problemă cu conducerea clubului, nu a putut obţine decât rezilierea contractuluil
"Am făcut tot ce a depins de mine pentru a mă pune la punct cât mai repede din punct de vedere fizic. Nu am primit prea multe şanse şi nu înteleg de ce am mai fost adus dacă nu era nevoie de mine. Venisem la Steaua cu gânduri mari, dar până la urmă m-am înşelat. Am fost de acord cu rezilierea contractului după ce am întrebat de ce nu sunt folosit şi mi s-a spus că nu am şanse prea mari să mai intru. Era clar că nu mă vor mai păstra din vară", a declarat Moreno pentru cancan.
Jucătorul care, în ianuarie 2008 venea pentru prima oară la Steaua împreună cu Dayro Moreno şi Andres Mendoza, spune că nu a mai rămas apropae nimic din spiritul acelei echipe.
"Atunci simţeai şi în vestiar atmosfera de echipă mare. Toată lumea era încrezătoare, iar noi intrăm pe teren cu un singur gând, să luăm titlul. Acum, chiar dacă sunt în continuare jucători valoroşi, uniţi între ei, parcă nu mai există acel spirit de învingător. Este doar teama de eşec", a spus atacantul columbian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Liga I Ghencea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close