Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Peseiro: Am fost temători pe alocuri, dar puteam să câştigăm

Peseiro: Am fost temători pe alocuri, dar puteam să câştigăm

Peseiro: Am fost temători pe alocuri, dar puteam să câştigăm
10 Noi 2008   •   00:17

Antrenorul Rapidului, portughezul Jose Peseiro, a declarat la conferinţa de presă de la finalul întâlnirii cu Steaua că este mulţumit parţial de partidă.
"A fost un meci dificil, nu a fost un spectacol. Ambele echipe au început cu speranţe mari şi şi-au dorit mult victoria. Nici noi nu am jucat la nivelul nostru maxim, dar s-a văzut că a fost un meci între două echipe mari" crede tehnicianul Rapidului.
"Am fost temători pe alocuri, dar puteam să câştigăm, am avut câteva ocazii bune. Îmi felicit jucătorii pentru că au luptat 93 de minute pentru un rezultat cât mai bun.
Puteam să facem un meci mai bun, dar asta este. Nu sunt de acord cu Dorinel Munteanu, care a spus că Steaua a dominat meciul. Îi respect părerea, dar nu i-o împărtăşesc, Rapidul a avut deseori momente mai bune", aprecia Peseiro, care a încheiat: "Campionatul nu s-a încheiat astăzi pentru mine şi pentru echipa mea. Încă avem şanse la titlu".
Declaraţie optimistă a antrenorului dacă se ia în considerare că Dorinel Munteanu nu a fost atât de generos. Tehnicianul din Ghencea deşi a lăudat tăria Rapidului, aprecia că aceasta rămâne o pretendentă la primele?4-5 locuri din campionat.
Mulţumit de sine pare şi căpitanul rapidiştilor, deşi se poate considera că el a trăit altfel meciul, devreme ce îl aprecia ca fiind spectaculos: ?Meci spectaculos, tacticizat, se putea decide printr-o fază fixă, altfel s-a jucat mai mult la mijloc. Până la urmă e echitabil, nu ştiu dacă meritam să câştigăm. Important e că nu am pierdut. Ne pare rău că nu am câştigat, pentru că asta ne propusesem, dar e bine că a fost egal şi nu am pierdut", crede Maftei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close