Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică la meciul dintre Rapid şi CFR Cluj

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică la meciul dintre Rapid şi CFR Cluj

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică la meciul dintre Rapid şi CFR Cluj
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Aug 2012   •   09:31

Peste 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul dintre Rapid Bucureşti şi CFR Cluj care se va disputa sâmbătă, pe stadionul 'Valentin Stănescu', începând cu ora 21,30.
   
Meciul din cadrul etapei a VI-a, liga I, este catalogat ca fiind unul cu grad mediu de risc, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.
   
Potrivit comunicatului, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, conform Agerpres.
   
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
   
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close