Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Peste 3.000 de bănăţeni au protestat faţă de retrogradarea echipei Poli Timişoara

Peste 3.000 de bănăţeni au protestat faţă de retrogradarea echipei Poli Timişoara

Peste 3.000 de bănăţeni au protestat faţă de retrogradarea echipei Poli Timişoara
Sursa foto: Foto: onlinesport .ro
12 Iul 2011   •   12:27

Trei mii de bănăţeni au ieşit aseară în stradă pentru a-şi susţine echipa de suflet, Poli Timişoara. Suporterii sunt în continuare nemulţumiţi de retrogradarea alb-violeţilor şi cer să se facă dreptate. Timişorenii cer demisia conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Tribunalul sportiv de la Lausanne decide în aceste zile soarta echipei de pe malul Begăi.

Înarmaţi cu fulare, şepci, steaguri şi, îmbrăcaţi în alb violet, suporterii şi-au dat întâlnire în faţa Stadionului Dan Păltinişanu. De acolo au mărşăluit spre Piaţa Victoriei şi au scandat imnul echipei, dar şi lozinci prin care au cerut demisia conducerii FRF.

Poli Timişoara a fost retrogradată în liga secundă, după ce FRF nu i-a acordat licenţa de joc pentru etapa urmatoare, din cauza datoriilor clubului. Soarta formaţiei timişorene, dar şi a celorlalte echipe rămase fără licenţă din cauza datoriilor, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, va fi decisă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Situaţia celor trei echipe va fi discutat pe 13 şi 14 iulie, însă un răspuns va fi dat abia pe 22 iulie, chiar în ziua în care va începe noul campionat al Ligii I.

 


×
Subiecte în articol: Poli Timisoara retrogradare protest
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close