Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petre Marin: "Vreau să mai joc doi ani la Steaua dar nu ştiu dacă voi fi păstrat"

Petre Marin: "Vreau să mai joc doi ani la Steaua dar nu ştiu dacă voi fi păstrat"

Petre Marin: "Vreau să mai joc doi ani la Steaua dar nu ştiu dacă voi fi păstrat"
Sursa foto: petre marin
10 Dec 2009   •   23:38

Fundaşul de 37 de ani al Stelei, Petre Marin, este în continuare unul dintre jucătorii cei mai buni ai echipei lui Mihai Stoichiţă. Jucătorul venit în 2004 de la FC Naţional însă se simte în formă şi vrea să mai continue la echipa din Ghencea. Nu poate să se retragă fără să mai înscrie din acţiune şi fără să câştige iar titlul cu Steaua. Dar socoteala i-ar putea fi stricată la vară, când ar putea fi îndepărtat din cauza vârstei înaintate.
"Eu vreau să îmi închei cariera la Steaua, am spus-o de când am venit în Ghencea. Dacă nu se poate, asta e, ne vedem de treaba noastră. Mi-aş dori enorm să câştig titlul în Ghencea, mai ales că din vară s-ar putea să plec", a declarat fundaşul veteran pe pe flancul stâng al Stelei la GspTV.
Petre Marin se simte ca în vremurile bune şi cu toate acestea nu are o "bătrâneţe" lipsită de griji la Steaua. Un regret al lui "Jair" este acela că nu a mai simţit de mult timp atmosfera pentru care era cunoscut stadionul Ghencea.
"Mi-e dor de atmosfera din Ghencea. Sper să joc măcar pînă în vară. Mi-aş dori să mai prind acea atmosferă senzaţională făcută de suporteri în Ghencea. Aş vrea să marchez din acţiune, mi-e dor de un astfel de gol", a conchis Marin.
Fundaşul nu vede o rezolvarea prea rapidă pentru conflictul patron-suporteri:
"Ştiu că e greu ca conflictul dintre suporteri şi patron să se aplaneze. Eu mi-aş dori, dar realist vorbind, şansele sunt aproape nule.", se plânge fostul internaţional.
Contractul lui Petre Marin expiră în vara anului 2010, iar conducerea clubului nu l-a contactat încă pentru a-i prelungi înţelegerea. Începând cu 1 ianuarie, Marin are dreptul de a semna cu orice echipă fără ca Steaua să primească vreun ban.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Liga I
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close