Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul obţine prima victorie pe noul Ilie Oană, 4-1 cu Voinţa Sibiu

Petrolul obţine prima victorie pe noul Ilie Oană, 4-1 cu Voinţa Sibiu

Petrolul obţine prima victorie pe noul Ilie Oană, 4-1 cu Voinţa Sibiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    15 Oct 2011   •   20:19

Stoimirovic şi Opriţa, un hattrick, au marcat golurile prin care Petrolul Ploieşti a obţinut prima victorie pe noul stadion Ilie Oană, 3-1 cu Voinţa Sibiu, la capătul unui meci în care arbitrul Andrei Chivulete a dictat trei penaltyuri şi două cartonaşe roşii, oaspeţii fiind la un pas de a ieşi de pe teren în ultimele minute.

 
Echipa lui Vivi Răchită reuşeşte astfel să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului, urcând până pe locul 12, cu 11 puncte, în timp ce sibienii se află pe poziţia a 16-a, cu numai 7 puncte.
 
Ploieştenii au început tare meciul, Stoimorovic înscriind din apropiere în minutul 8, după o fază creată de Borza. Elevii lui Alexandru Pelici nu au acuzat şocul şi au dominat ostilităţile, fără a-şi crea însă ocazii importante la poarta lui Zimmerman. Partida s-a rupt după jumătate de oră, atunci când arbitrul Andrei Chivulete a judecat prea dur intrarea lui Bunea asupra lui Opriţa şi l-a eliminat pe jucătorul Voinţei.
 
Situaţia s-a complicat şi mai mult pentru sibieni imediat după pauză, atunci când portarul Miron a primit şi el cartonaşul roşu, după ce l-a faultat în careu pe Stoimorovic, iar Opriţa a transformat fără probleme penaltyul. Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo şi-a continuat show-ul, cu un lob superb, respins de Dănălache în corner, şi cu golul de 3-0, în minutul 57,
 
Chivulete a greşit din nou, în minutul 60, când a dictat o nouă lovitură de pedeapsă, de această dată pentru oaspeţi, considerând că Melinte a jucat mingea cu mâna în propriul careu. Popa a înscris de la punctul cu var şi a redus din diferenţă, însă Petrolul s-a desprins din nou la trei goluri în minutele de prelungire, când a primit un nou penalty, pe care Opriţa a fost nevoit să-l transforme de două ori, pentru că, la prima execuţie, Dănălache s-a întors cu spatele, gest pentru care a şi primit cartonaşul galben.
 
Înainte ca prahovenii să marcheze cel de-al patrulea gol, jucătorii Voinţei Sibiu s-au îndreptat spre marginea terenului, dând impresia că nu doresc să continue meciul, însă în cele din urmă s-au răzgândit şi au revenit pentru ultimele minute.
 
Petrolul: Zimmerman - M. Tudor, Sipovic, Melinte, P. Stoica - D. Enescu, Fl. Dumitru - Borza (Komazec 58), V. Negru (Bărbulescu 75), Stoimirovic (Roman 63) - Opriţa
 
Voinţa: Miron - Forika (Dănălache 50), Cr. Apostol, N. Grigore II, Maghici - Beza, Dâlbea, Tătar - Bunea, Coman (Lungu 72), I. Popa (I. Matei 79).
 

×
Subiecte în articol: Petrolul Ploieşti Vointa Sibiu Liga I
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close