Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul şi Astra au încheiat la egalitate în derbyul etapei a 23-a din Liga I

Petrolul şi Astra au încheiat la egalitate în derbyul etapei a 23-a din Liga I

Petrolul şi Astra au încheiat la egalitate în derbyul etapei a 23-a din Liga I
de M.T.    |    17 Mar 2014   •   09:51

Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu au încheiat la egalitate, scor 1-1, în derbyul etapei a 23-a din Liga I, un rezultat favorabil liderului Steaua, care are acum un avans de 6 puncte în fruntea clasamentului.

La primul meci cu Răzvan Lucescu pe bancă, ploieştenii s-au văzut conduşi pe teren propriu în finalul primei reprize, în urma autogolului lui Alcenat.

Astra a ratat însă şansa de a se menţine în trene roş-albaştrilor, fiind egalată în ultimul minut al partidei de golul lui Hoban, care a salvat astfel un punct pentru Petrolul.

Oaspeţii au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Laban a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat în minutul 73.

„A fost o partidă tensionată, cu încărcătură pshihică foarte mare, la finalul căreia a rezultat un 1-1 pentru Steaua. Este frustrant să fii egalat în prelungiri, dar asta e viaţa. Am început bine organizaţi, am am avut agresivitate, nu le-am permis celor de la Petrolul să-şi facă jocul obişnuit. După eliminarea lui Laban, gazdele au revenit graţie jucătorilor de calitate pe care îi au. Steaua rămâne principala favorită la titlu”, a spus antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, la finalul întâlnirii.

„A fost un meci intens, aspru pe alocuri, spectaculos prin intensitatea cu care s-a jucat fiecare minge, ceea ce cred că este un lucru pozitiv pentru ambele echipe. Crisparea noastră cred că vine din dorinţa foarte mare de victorie. Teama de a nu greşi şi faptul că nu am ieşit din presiunea Astrei nu ne-au permis să învingem. Astra a lăsat impresia unei echipe bune şi echilibrată”, a declarat Răzvan Lucescu după primul său meci de la revenirea în Liga I.

Cele două echipe, care ocupă locurile 2 şi 3 în Liga I, se vor întâlni şi în semifinalele Cupei României, trofeu pe care Petrolul l-a câştigat anul trecut.

„În Cupă se vor juca două reprize de 90 minute, va fi cu totul diferit de acest meci”, consideră Lucescu.

Rezultate Liga I, etapa a 23-a

FC Viitorul - Săgeata Năvodari 0-0
Corona Braşov - CFR Cluj 2-2 (Neacşa 60, Coman 85 / Negruţ 18, 21)
ACS Poli Timişoara - FC Braşov 0-1 (A. Cristea 88)
U Cluj - Dinamo 0-1 (Matei 59)
Steaua - Gaz Metan 3-0 (Keşeru 12, Piovaccari 66, Vâlceanu 90+2)
Petrolul - Astra 1-1 (Hoban 90+2 / Alcenat 42 autogol)

Clasament Liga I: 1.Steaua 55p, 2.Astra 49p, 3.Petrolul 46p, 4.Dinamo 39p, 5.FC Vaslui 36p (22j)... 15.Viitorul 23p, 16.U Cluj 21p, 17.FC Braşov 20p, 18.Corona 12p.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close