Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pierre Boya a semnat cu gruparea franceză Grenoble pentru trei ani şi jumătate

Pierre Boya a semnat cu gruparea franceză Grenoble pentru trei ani şi jumătate

Pierre Boya a semnat cu gruparea franceză Grenoble pentru trei ani şi jumătate
Sursa foto: Pierre Boya
27 Ian 2009   •   09:11

Atacantul camerunez Pierre Boya nu mai este jucătorul Rapidului, el semnând un contract pe trei sezoane şi jumătate cu francezii de la Grenoble. Jucătorul evolua la formaţia giuleşteană din vara anului 2007, când antrenor era italianul Cristiano Bergodi, şi a avut, de-a lungul timpului, dispute puternice cu fostul oficial rapidist Constantin Zotta şi tehnicianul portughez Jose Peseiro.
Grenoble îl va legitima oficial pe jucător în perioada imediat următoare, Boya neputând juca, totuşi, în prima etapă din Ligue 1, în runda a XXII-a, cu AS Monaco. El urmează, conform Mediafax, să aibă drept de joc începând cu luna februarie. Interesant este că AS Monaco, adversara lui Grenoble de sâmbătă, era cealaltă destinaţie de care s-a discutat privind transferul camerunezului. Chiar Boya a vorbit, pe Aeroportul Henri Coandă, despre acel transfer, în urmă cu câteva zile:
"Pentru mine ar fi mult mai bine să semnez cu Monaco decât cu Grenoble?.
Această dorinţă a lui Boya nu s-a îndeplinit, totuşi el speră ca o a doua să devină realitate. Aceea ca banii de pe transferul lui, sumă necunoscută, să nu fie folosiţi pentru a plăti restanţele financiare avute de clubul Rapid faţă de tehnicianul portughez Jose Peseiro.
Atacantul camerunez, în vârstă de 25 de ani, pleacă, astfel, din România fără a fi cucerit vreun trofeu cu gruparea bucureşteană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close