Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă a acceptat oferta FRF de 300.000 de euro şi îşi va da demisia zilele următoare

Piţurcă a acceptat oferta FRF de 300.000 de euro şi îşi va da demisia zilele următoare

Piţurcă a acceptat oferta FRF de 300.000 de euro şi îşi va da demisia zilele următoare
21 Apr 2009   •   14:39

300.000 de euro. Acesta este preţul corect pentru care Victor Piţurcă a acceptat să părăsească banca tehnică a Naţionalei de fotbal a României. Este totodată suma la care selecţionerul a renunţat după primul său mandat şi reprezintă jumătate din clauza de reziliere a actualului contract.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a confirmat agenţiei NewsIn că a ajuns la o înţelegere cu Victor Piţurcă şi că actele vor fi semnate în această săptămână. "Am o înţelegere verbală cu Victor Piţurcă pentru rezilierea contractului său cu FRF. Ne vom întâlni în acestă săptămână să semnăm şi actele, pentru a deveni totul oficial. Suma este de 300.000 de euro", a spus Lupescu.

Rămâne acum problema noului selecţioner, iar oficialul FRF susţine că până la jumătatea lunii mai vom cunoaşte numele lui. "Toate numele apărute sunt speculaţii de presă. Sunt sigur că până pe 10 mai vom avea un nou selecţioner pe banca echipei naţionale", a mai spus Lupescu.

Variantele "speculate" în presă, dar pe care Ionuţ Lupescu a recunoscut că nu le-a exclus, s-au împuţinat însă. Cosmin Olăroiu a pornit o nouă aventură pe tărâm arab, Ladislau Boloni refuză să lase Standard Liege, iar Mircea Lucescu a refuza elegant oferta FRF, semnând un nou contract cu Şahtior, care îl va ţine la Doneţk cel puţin încă doi ani.

Odată cu Mircea Lucescu a căzut şi varianta în care Răzvan Lucescu ar fi fost antrenor principal şi tatăl său director tehnic, junele dorind şi el să îşi vadă de treabă cu FC Braşov. Mai rămâne astfel cea mai la îndemână variantă: Gheorghe Hagi. Răspunsul oficial îl vom afla totuşi până la jumătatea lunii mai.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close