Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Dorinel nu mai e o soluţie pentru Naţională, doar pentru Steaua II

Piţurcă: Dorinel nu mai e o soluţie pentru Naţională, doar pentru Steaua II

Piţurcă: Dorinel nu mai e o soluţie pentru Naţională, doar pentru Steaua II
05 Dec 2008   •   17:06

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a fost trecut pe foaia de joc a meciului dintre Steaua şi naţionala divizionară a României, el cerându-i permisiunea selecţionerului Victor Piţurcă pentru a face acest lucru.
Antrenorul roş-albaştrilor a intrat pe teren în minutul 52 al partidei, atunci când l-a înlocuit pe portughezul Tiago. Tehnicianul Stelei s-a remercat în timpul pe care l-a jucat cu pasele lungi pe care le trimitea spre ?coechipierii? săi, mingi cu care punea în dificultate atât apărarea adversă, cât şi propriul atac, pentru că jucătorii nu ştiau unde o să trimită balonul Dorinel. ?S-a văzut în momentele când punea piciorul pe minge ce pase dădea?, l-a lăudat Piţurcă.
Totuşi, selecţionerul spune că Dorinel Munteanu nu mai reprezintă o soluţie pentru echipa naţională şi a apreciat că, odată cu numirea sa ca antrenor al Stelei, cariera sa de jucător s-a încheiat. ?Dorinel a fost cam obosit astăzi, Bourceanu l-a ţinut cam strâns. Nu cred că mai reprezintă o soluţie pentru echipa naţională. Cariera sa de jucător a luat sfârşit prin numirea sa ca antrenor în Ghencea. Probabil că azi a vrut să-şi testeze nivelul fizic?, a spus selecţionerul, care a încheiat cu o glumă: ?Dorinel ar mai putea juca doar în Liga a II-a sau la Steaua II?.
Legat de marcajul lui Bourceanu, la meci a existat şi un schimb de replici între cei doi antrenori. Munteanu a intrat la mijloc în locul lui Tiago, pe postul de coordonator, primindu-l ca paznic pe gălăţeanul Bourceanu. Iritat de agresivitatea mijlocaşului Oţelului, Munteanu i-a strigat lui Piţurcă din teren: ?Piţi, l-ai pus p-ăsta să-mi facă marcaj om la om!?. ?Da, eşti omul lui?, i-a spus Piţurcă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Dorinel Munteanu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close