Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă este surprins că Unirea Urziceni este lider în Liga I

Piţurcă este surprins că Unirea Urziceni este lider în Liga I

Piţurcă este surprins că Unirea Urziceni este lider în Liga I
17 Noi 2008   •   13:32

Selecţionerul Vicor Piţurcă a declarat că este surprins de faptul că echipa Unirea Urziceni este pe primul loc în Liga I, însă a subliniat că acest lucru nu înseamnă că ialomiţenii trebuie să aibă automat jucători la naţională.
?La naţională avem nevoie de jucători valoroşi. Şi la Unirea Urziceni sunt jucători valoroşi, dar naţionala este la alt nivel. S-ar putea ca anul viitor să se regăsească în lotul naţionalei şi fotbalişti de la Unirea. Oricum, nu înseamnă că dacă eşti pe primul loc trebuie să ai automat şi jucători la echipa naţională. Într-un fel mă surprinde că este lider. Unirea dispune de un lot care nu se compară cu cel al Stelei sau al lui Dinamo, dar iată că băieţii de acolo joacă?, a spus Piţurcă.
În altă ordine de idei, selecţionerul naţionalei a afirmat că Georgia a fost aleasă pentru amicalul de miercuri pentru că se aseamănă ca stil de joc cu Serbia adversara României din grupa de calificare la CM 2010, din Africa de Sud. ? Mi-aş fi dorit să jucăm cu Italia sau Germania, dar şi Georgia este un adversar puternic. Primul nostru adversar de anul viitor, Serbia, se aseamănă ca stil de joc cu Georgia, păstrând însă proporţiile. Georgia are jucători tineri, puternici, cu tehnică bună?, a precizat Piţurcă. ?Piţi? a spus că ar fi vrut ca meciul amical cu Georgia să se dispute la Piteşti, însă în cele din urmă a preferat stadionul Dinamo deoarece se află în centrul Capitalei: ?Nu cred că este un interes prea mare pentru naţională în Bucureşti, însă era foarte greu să jucăm în provincie. Eu aş fi vrut în apropiere, la Piteşti, dar trebuia să ne gândim la adversarul nostru şi în plus şi la jucătorii noştri, pentru că nu erau decât două zile şi trebuia să plece imediat la echipele lor. Am preferat Dinamo pentru că e un stadion central şi sper să vină mai mulţi spectatori. Dacă alegeam Steaua riscam să vină doar oameni din Ghencea. Aşa sper să vină mai mulţi?.
Partida România - Georgia va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Dinamo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni CM2010
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close