Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă senior nu-l lasă pe junior la Steaua

Piţurcă senior nu-l lasă pe junior la Steaua

Piţurcă senior nu-l lasă pe junior la Steaua
28 Oct 2008   •   02:21

Victor Piţurcă nu este de acord cu un eventual transfer al fiului său, Alexandru, la Steaua, deşi Gigi Becali anunţase o eventuală înţelegere începând din această iarnă.
"A discutat cu Gigi la telefon câteva minute, mai mult în glumă, o discuţie cu poante. Visul lui Alexandru era să joace la Steaua, dar din păcate a jucat foarte puţin când a fost acolo. Cred că Alex va veni la Steaua atunci când voi crede eu că e pregătit. Când va creşte ca valoare şi când eu voi avea încredere că poate să joace la Steaua. Până atunci, indiferent cine îl vrea, el nu va veni la Steaua. Nu este pregătit să joace la Steaua. Dacă se va întâmpla ca până în iarnă sau în vară să marcheze 8-10 goluri şi să joace formidabil, atunci va veni la Steaua. Este pe drumul cel bun, a crescut foarte mult şi începe să joace aşa cum îmi place mie, dar mai are multe de pus la punct", a spus Victor Piţurcă, la Telesport.
Alexandru Piţurcă (25 de ani) a mai evoluat la Steaua în perioada 2000-2004. În prezent, el evoluează la Pandurii Târgu Jiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close