Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă vrea bani de la FRF ca să lase naţionala: Pentru că merit! (VIDEO)

Piţurcă vrea bani de la FRF ca să lase naţionala: Pentru că merit! (VIDEO)

Piţurcă vrea bani de la FRF ca să lase naţionala: Pentru că merit! (VIDEO)
02 Apr 2009   •   23:53

Victor Piţurcă nu renunţă uşor la postul de selecţioner al României. Piţurcă a declarat la GSpTV că va discuta cu cei din conducerea FRF, dar că, în opinia lui, nu există decât două variante: ori rămân în continuare, ori sunt demis unilateral.

?Dacă e să plec, facem ce scrie în contract. E normal ca şi în ţara noastră contractele să fie respectate?, a spus Piţurcă, motivând că acum nu mai vrea să renunţe la banii pe care FRF îi datorează, după ce a adus în visteria federaţiei ?vreo 18-20 de milioane?.

?În primul mandat la naţională, federaţia avea probleme financiare mari, aşa că am renunţat la 300.000 de dolari din contract, prima pentru calificarea echipei la Euro-2000. Am fost dat şi ca prostul afară şi am renunţat şi la bani. Dar acum, am venit după opt ani, am calificat echipa, am adus 10-12 milioane în visteria federaţiei, plus sponsorizări, vreo 18-20 de milioane, cred că merit şi eu dacă voi fi demis să se respecte clauzele contractuale?, a afirmat Piţurcă, care are contract cu FRF până în 2010.

Selecţionerul s-a arătat deranjat şi de afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir după înfrângerea suferită de România în Austria şi l-a ameninţat pe şeful Ligii că o să îl atace ?de nu o să mai iasă din casă?. ?A spus că dacă era el în locul lui Max Nicu, nu intra pe teren. Poate nu intra la el, la Bălceşti... Astea-s vorbe de vicepreşedinte de federaţie şi preşedinte al Ligii? I-am spus de atâtea ori: ?nu mai vorbi de persoana mea! Eu te las o dată, de două ori, de trei ori şi pe urmă o să încep să vorbesc şi eu. Şi îmi pare foarte rău că suntem prieteni, dar o să te atac de nu o să mai ieşi trei luni din casă?. Şi el n-a înţeles lucrul ăsta, şi aruncă că nu mă mai susţine. Nu mă interesează să mă susţină?, a spus Piţurcă la GSpTV.

Vedeţi interviul de la GSpTV:




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Dumitru Dragomir
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close