Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pleşan n-a acceptat reducerea de salariu impusă şi se întoarce la Steaua II. Dayro, salariu redus substanţial

Pleşan n-a acceptat reducerea de salariu impusă şi se întoarce la Steaua II. Dayro, salariu redus substanţial

Pleşan n-a acceptat reducerea de salariu impusă şi se întoarce la Steaua II. Dayro, salariu redus substanţial
Sursa foto: mihaita plesan
07 Oct 2009   •   09:08

Mihăiţă Pleşan nu s-a întors la prima echipă a Stelei în ciuda insistenţelor antrenorului Mihai Stoichiţă. Craioveanul a refuzat vehement reducerea salarială impusă de Valeriu Argăseală. Deoarece Dayro Moreno a acceptat să primească de trei ori mai puţini bani ca până acum, 60.000 de euro pe an, acesta va reveni la prima echipă, unde se va antrena cu restul jucătorilor.
Steaua II a avut, în ultimele luni, doi jucători cu nume la dispoziţie, amândoi bine plătiţi renegaţi, printre altele, pentru acest motiv. Mihăiţă Pleşan, care are un salariu anual de 250.000 de euro la Steaua, a fost trimis la satelit după o ceartă aprigă cu actualul căpitan Sorin Ghionea. Mai mult, oficialii Stelei au încercat să îi diminueze salariul, pentru a-l aduce mai aproape de plafonul salarial de 120.000 de euro impus de Becali.
Acum, mijlocaşului venit de la Poli Timişoara i s-a condiţionat revenirea la prima echipă de reducerea salariului. Pleşan, care susţine că nu are nici o garanţie dacă acceptă să i se diminueze contractul, nu a acceptat.
"Nu am fost luat în cantonament. De ce? Mi s-a propus micşorarea contractului cu 30% şi nu am acceptat, nu mi se pare normal. Sunt neplătit din luna mai, mi-au dat şi amendă de 17.000 de euro şi acum vor să îmi ia şi din bani, normal că nu sunt de accord.", a tunat mijlocaşul de la Steaua II pentru prosport.
"Am purtat o rundă de negocieri cu Argăseală, dar nu am rezolvat nimic, tot la echipa a doua sunt. Nu s-a rezolvat nimic! Dacă mă vor înapoi, să mă ia aşa cum sunt. Mi-au tot spus că îmi voi primi banii, dar nimic, mă tot mint. Dacă eu accept diminuarea salariului şi după finalul cantonamentului rămân tot la formaţia secundă? Rămân cu buza umflată? Normal că rămân!", s-a confesat jucătorul exilat în Liga a II-a de conducerea Stelei.
Pleşan este, acum, determinat să depună un memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract după ce nu şi-a mai primit banii din luna mai.
"Săptămâna viitoare îmi voi depune actele pentru memoriu, nu mai rezist, altfel cariera mea se va distruge. Nu e prima oară când le transmit că îmi depun memoriu, mi-au zis să nu depun că se rezolvă, m-au dus aşa cu zăhărelul, ca pe un copil de 15 ani.", a conchis Pleşan pentru sursa citată
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close