Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pleşan, trimis de Argăseală să-şi caute echipă! "Ce pot să fac, mă conformez"

Pleşan, trimis de Argăseală să-şi caute echipă! "Ce pot să fac, mă conformez"

Pleşan, trimis de Argăseală să-şi caute echipă! "Ce pot să fac, mă conformez"
Sursa foto: mihaita plesan
15 Iun 2009   •   16:12

Mihăiţă Pleşan încheie conturile cu o altă echipă de top din România. După ce a plecat pe rând de la "U" Craiova, Dinamo şi Poli Timişoara, mijlocaşul care şi-a declarat dragostea pentru "culorile" fiecăreia dintre aceste echipe va pleca şi de la Steaua. Salariul de 275.000 de euro pe sezon a fost cel care a determinat conducerea Stelei să-l pună pe liber.
"Argaseală mi-a transmis că sunt liber să plec pentru o anumită sumă de bani şi, dacă nu, voi juca la echipa doua, ceea ce nu-mi va conveni, bineînteles. Am inteles mesajul, Gigi Becali e supărat pe mine şi nu vrea să mă mai ţină. Îmi doresc să rămân la Steaua, dar din moment ce mi s-a spus să-mi caut echipă, asta e, daca nu mai e nevoie de mine nu am ce sa fac. Îmi caut echipă şi voi vedea ce voi face, nu a mers aici, poate o sa meargă în altă parte", a declarat resemnat Mihaiţă Plesan, anunţă sportro.
Pleşan a fost transferat de Steaua de la FC Timişoara în 2007, în timpul mandatului lui Ghorghe Hagi. Atunci, mijlocaşul a impresionat la primele meciuri atât în campionat, cât şi în partidele din preliminariile Ligii Campionilor, dar a fost scos din circuit pentru o lungă perioadă de o fractură de tibie, survenită după o intrare dură a lui Antonio Semedo într-un meci al Stelei la Cluj, cu CFR.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close