Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli - Dinamo 1-3. Andrei Cristea a refuzat să se bucure la golurile înscrise ieşenilor: A fost un gest din inimă (VIDEO)

Poli - Dinamo 1-3. Andrei Cristea a refuzat să se bucure la golurile înscrise ieşenilor: A fost un gest din inimă (VIDEO)

Poli - Dinamo 1-3. Andrei Cristea a refuzat să se bucure la golurile înscrise ieşenilor: A fost un gest din inimă (VIDEO)
02 Noi 2009   •   13:21

Într-un fotbal românesc în care înjurăturile sunt la ordinea zilei, în care patronii echipelor din Liga I (se) jignesc pe toate căile media, duminică şi-a făcut apariţia şi un rar gest de fair-play. Atacantul dinamovist Andrei Cristea a înscris două goluri în partida pe care echipa sa a câştigat-o la Iaşi, cu Politehnica, scor 3-1, dar a refuzat să se bucure excesiv pentru reuşite, din respect pentru fosta lui echipă.

"A fost un gest pe care l-am făcut, acela de a sta liniştit şi a nu mă bucura, pentru că aşa am simţit din inimă. Nu puteam să jubilez pentru că tocmai ce înscrisesem împotriva echipei unde am jucat şi m-am simţit extraordinar. Şi mie, şi lui Adrian (n.r. Cristea, marcatorul celui de-al treilea gol dinamovist) ne-a fost greu să jucăm în această seară pentru că amândoi am jucat aici, iar eu respect mult şi oraşul Iaşi, şi echipa Poli", a declarat Andrei Cristea, pentru Gazeta Sporturilor.

El a menţionat totuşi că s-a bucurat pentru victorie. "Sunt 3 puncte extrem de importante pentru noi. În acelaşi timp, sper ca Poli Iaşi să nu retrogradeze la finalul sezonului", a mai spus Cristea.

Iată golurile marcate de Andrei Cristea




Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close