Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Iaşi ? CS Otopeni 2-0. Derby-ul retrogradării, câştigat de moldoveni (VIDEO)

Poli Iaşi ? CS Otopeni 2-0. Derby-ul retrogradării, câştigat de moldoveni (VIDEO)

Poli Iaşi ? CS Otopeni 2-0. Derby-ul retrogradării, câştigat de moldoveni (VIDEO)
17 Noi 2008   •   20:10

Derby-ul retrogradării le-a adus faţă în faţă, în ultimul meci al etapei a XV-a din Liga I, pe Politehnica Iaşi şi CS Otopeni.
Cu toate că ieşenii jucau cu ?inima?, aşa cum îi rugase antrenorul lor, Ionuţ Popa, ei nu au reuşit să deschidă scorul în prima repriză, întrecându-se în ratări. Elocventă ilustrarea acestei stări de fapt, este faza din minutul 18, când Buta centreaza în faţa porţii pentru Tănasă dar fostul jucător al Craiovei îşi dă cu stângul în dreptul. În minutul 21, Sfârlea şutează din vole de la marginea careului, dar Pirgov intervine excelent.
Voleu periculos a lui Sfârlea

Replica oaspeţilor nu întârzie, Liviu Ganea şutează din colţul careului, dar balonul trece prin faţa porţii lui Brăneţ.
Şutul periculos al lui Liviu Ganea

Până la pauză, au fost dueluri oarbe la mijlocul terenului, cu atacuri sporatice la ambele porţi.
Cea de-a doua parte a jocului începe mai animat, dar nici o echipă nu se evidenţiază. Poate doar Onuţ, care vede cartonaşul roşu în minutul 61, după ce l-a înjurat pe arbitrul central, Teo Crăciunescu. Vulcanicul antrenor al gazdelor, Ionuţ Popa, erupe de furie pe marginea terenului, mai ales după eliminarea fundaşului său. Tehnicianul este inspirat , îl introduce în teren pe Kalai, care va deschide scorul în minutul 78, când trage din 10 m. Cu toate că evoluează cu un om mai puţin, ieşenii continuă ofensiva şi majorează diferenţa de pe tabelă prin Ignatov, care profită de o greşeală a lui Diogo.
Crăciunescu fluieră sfârşitul jocului, şi jucătorii din Copou se felicită pentru cele 3 puncte mari obţinute.
Poli Iaşi:
Brăneţ, Pecnik, L. Munteanu, Onuţ, Buta (Kalai`64), Sfârlea, Milea, Naidin, R. Miclea (Viveiros`46), C. Tănasă, Cr. Bratu(Ignatov`53). Antrenor: Ionuţ Popa
CS Otopeni:
Pîrgov, Scarlatache, Nibombe, Pereira Diogo, Dumitrescu, Jaime Junior, Pîrvu, Mărgărit(Vali Negru`86) , Constantin (Nasser`79), Ganea, Kalle. Antrenor: Marian Bucurescu.
Poli Iaşi ? CS Otopeni 1-0

Poli Iaşi ? CS Otopeni 2-0

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi CS Otopeni
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close