Poli Iaşi - Dinamo 1-0. După barză, Lucian Munteanu îi loveşte şi el pe "câini" (VIDEO)

18 Apr 2009   •   18:26
Poli Iaşi - Dinamo 1-0. După barză, Lucian Munteanu îi loveşte şi el pe "câini" (VIDEO)

După ce au fost la un pas de tragedie vineri, când făceau deplasarea la Iaşi, pentru meciul cu Poli, dinamoviştii sunt acum în pericol să piardă şi prima poziţie în clasamentul Ligii I. Lucian Muntenau a lovit mai rău ca barza şi a adus victoria Politehnicii Iaşi în minutul 88, când a înscris unicul gol al partidei, după un corner executat de pe partea dreaptă de Montiel.

Cu două minute înainte, Dinamo reuşise să înscrie prin Dănciulescu, însă reuşita atacantului a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid. La finalul partidei, Cristi Borcea a declarat că Dinamo nu poate să ia campionatul dacă nu bate la Mediaş şi la Iaşi.

De cealaltă parte, antrenorul ieşenilor, Cristiano Bergodi, a declarat că echipa sa merita victoria. "Am întâlnit o echipă obosită, s-a văzut acest lucru, însă meritul este al elevilor mei, care au adus victoria. Noi ne luptăm la retrogradare şi o victorie împotriva liderului este grozavă", a spus Bergodi.În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine provizoriu liderul Ligii I, cu 49 de puncte, dar poate fi depăşită de Poli Timişoara, în timp ce ieşenii urcă pe locul 13, cu 28 de puncte.

Au evoluat echipele:

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Straton (Ad Ilie 46), Cr. Munteanu, Pecnik - Bersnjak - Viveiros, P. Jovanovic, Ignatov (M. Oprea 77), Miclea (Montiel 60) - Cr. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Dinamo: Lobonţ - Blay, L. Goian, Moţi, Simao - Zicu (Ze Kalanga 58), Izvoranu (Miranda 33), Tamaş, Adrian Cristea - Niculae (Niculescu 80), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Antena3.ro

Parteneri
x close