Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Iaşi ? Pandurii Tg. Jiu 1-1: Ionuţ Popa şi-a dat demisia (VIDEO)

Poli Iaşi ? Pandurii Tg. Jiu 1-1: Ionuţ Popa şi-a dat demisia (VIDEO)

Poli Iaşi ? Pandurii Tg. Jiu 1-1: Ionuţ Popa şi-a dat demisia (VIDEO)
31 Oct 2008   •   21:15

Ionuţ Popa nu a mai suportat problemele financiare cu care se confruntă Politehnica Iaşi, iar remiza de vineri cu Pandurii a fost picătura care a umplut paharul :"Le-am spus jucătorilor că nu mă mai prezint la echipă în condiţiile în care am jucători care nu pot juca. Vă mulţumesc. La revedere", au fost singurele cuvinte ale tehnicianului, care a confirmat la GSP.TV că decizia sa este definitivă şi deja are bagajele făcute să plece la Arad. Doar 1300 de spectatori au asistat la partida dintre Politehnica Iaşi şi Pandurii Tg. Jiu, vecine de clasament în Liga I. Echipa antrenată de Ionuţ Popa, a întâlnit un adversar motivat, care s-a dovedit greu de depăşit. Cu toate acestea, după 15 minute de joc cursiv, cu faze la ambele porţi, Lucian Munteanu deschide scorul în urma unui corner venit de pe partea stângă, fundaşul moldovean este primul la balon şi înscrie cu capul de lângă Raskovic. Doar 10 minute a ţinut bucuria ieşenilor pentru că Tilincă, atacantul îndepărtat de la CFR Cluj, a egalat după o lansare în adâncime şi o ieşire hazardată a portarului Pleşca, reuşind astfel să înscrie pentru a patra oară în acest sezon. Din păcate pentru Tilincă, el s-a fost accidentat grav după pauză, când la un duel în aer s-a ciocnit violent cu portarul ieşean, în suprafaţa careului de 6m.
Dacă prima repriză nu a pus probleme centralului Lucian Dan, acesta nefiind nevoit să arate vreun avertisment, în cea de-a doua primul care a văzut cartonaşul galben a fost portarul oltenilor, Razvan Stanca (`53), pentru trageri repetate de timp. În acelaşi minut Ionuţ Stancu intră ?la rupere? la Ghindeanu şi este avertizat.
Durităţile au continuat, iar cel care a deschis scorul, Munteanu, fautează şi primeşte pe merit cartonaş galben. Naidin intră prin alunecare la Valentin Simion, dar nu reuşeşte să evite contactul şi este la rându-i ?pedepsit?.
Gorjenii s-au descurcat foarte bine, punând excelent în teren tactica lui Sorin Cârţu, după victoria din etapa trecută, împotriva Vasluiului, obţinând un punct meritat pe terenul ieşenilor. Echipa antrenată de Ionuţ Popa, Poli Iasi, dezamăgeşte din nou suporterii cu acest semieşec, dupa ce etapa trecută a fost zdrobită de FC Argeş. Moldovenii rămân în zona retrogradării, pe locul 13 cu 11 puncte în timp ce Pandurii sunt pe poziţia 12 cu 15 puncte acumulate.
Poli Iaşi
Pleşca, I. Stancu, Ad. Ilie(` 55 Milea) , Onuţ, Buta, Sfârlea (`70 Tănasă), L. Munteanu, Bernsjak(`46 Oprea) , Naidin, N. Viveiros, Bîlbă. Antrenor: Ionuţ Popa
Pandurii Tg. Jiu
Răzvan Stanca, Mândrean, Chibulcutean, A. Rus, Florin Popete, Raskovic(`89 Dedu) , Adrian Nalaţi, Florin Stângă, Robert Vancea, Daniel Ghindeanu (`70 Murgan), Cosmin Tilincă (`64 Valentin Simion). Antrenor: Sorin Cârţu
L. Munteanu deschide scorul pentru Poli Iaşi

Tilincă egalează pentru Pandurii

Vezi declarţia lui Ionuţ Popa

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi Pandurii Targu Jiu Sorin Cartu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close