Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli rămâne la un punct de Oţelul, după ce gălăţenii au câştigat controversat

Poli rămâne la un punct de Oţelul, după ce gălăţenii au câştigat controversat

Poli rămâne la un punct de Oţelul, după ce gălăţenii au câştigat controversat
09 Mai 2011   •   21:08

Oţelul a reuşit să obţină trei puncte foarte importante pe terenul celor de la Victoria Brăneşti, însă victoria a venit în ultimul minut de joc după o fază extrem de controversată, la care gazdele au cerut ofsaid la Paraschiv.

Trupa lui Dorinel a deschis scorul prin golul lui Buş din minutul 31, dar liderul campionatului a fost taxat de Zuluf, nou intrat în teren, care a profitat de o greşeală în apărarea gălăţeană şi a marcat cu un şut la colţul lung.

Victoria a fost adusă de omul decisiv al Oţelului, Gabi Paraschiv. Acesta a împins în poartă un balon bâlbâit de apărarea Brăneştiului în ultimul minut de joc, fază la care gazdele au cerut ofsaid la poziţia atacantului gălăţean şi fault la portarul Bordeanu.

Oţelul rămâne astfel pe primul loc în Liga I, la un punct de FC Timişoara, cu o etapă înainte de meciul direct. Bănăţenii şi-au respectat blazonul în faţa Unirii Urziceni şi au învins cu 3-1, prin golurile marcate de cehul Lukas Magera (12 - penalty), slovacul Marian Cisovsky (18) şi Zăgrean, în timp ce oaspeţii au redus din diferenţă în urma unui autogol înscris de Cisovsky (25).


×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi FC Timisoara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close