Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Timişoara smulge pe final un egal pe teren propriu în faţa Pandurilor

Poli Timişoara smulge pe final un egal pe teren propriu în faţa Pandurilor

Poli Timişoara smulge pe final un egal pe teren propriu în faţa Pandurilor
Sursa foto: Foto: gsp.ro
13 Apr 2011   •   21:27

Poli Timişoara nu a reuşit decât o remiză în meciul cu Pandurii Târgu Jiu din etapa a 26-a. Bănăţenii au deschis scorul prin Magera, dar s-au văzut conduşi după golurile lui Vranjes şi Lemnaru. Golgeterul campionatului, Ianis Zicu, a ieşit la rampă la momentul potrivit şi a salvat un punct pentru gazde în ultimul minut.

 
În căutarea poziţiei de lider, pe care o vânează de câteva etape, Poli a încercat să marcheze repede, dar nici Zicu, nici Zăgrean nu au reuşit să găsească drumul spre gol. A făcut-o însă Magera, în minutul 25, atacantul ceh deschizând scorul după o centrarea perfectă a lui Goga.
 
La 1-0, Poli era noul lider al Ligii I şi dădea senzaţia că se poate desprinde. Aproape din nimic a venit însă golul gorjenilor. Pleaşcă a făcut rost de o minge pe partea dreaptă, a centrat la marginea careului, iar de acolo Vranjes a prins un voleu excelent, la care Pantilimon nu a avut replică.
 
Lucrurile s-au înrăutăţit imediat după pauză, atunci când Lemnaru a păcălit jocul la offside al apărării lui Uhrin jr. şi i-a adus în avantaj pe oaspeţi. Bănăţenii au resimţit din plin şocul, nefiind în stare să reacţioneze decât prin câteva încercări timide, care nu l-au pus în dificulate pe Mingote.
 
Tehnicianul timişorenilor a forţat în final cu Rocha şi Rickets, introduşi în locul lui Burcă, respectiv Ignjatijevic, dar cei care au fost mai aproape de gol au fost tot elevii lui Grigoraş, Lemnaru fiind blocat în ultimul moment într-o poziţie favorabilă. 
 
În aceste condiţii, doar o fază fixă sau o execuţie personală puteau salva rezultatul pentru Poli. Şi, la fel ca de atâtea ori în acest sezon, echipa de pe Bega s-a salvat în ultimul minut, Zicu profitând de o minge ajunsă norocos la el în urma unui corner şi învingându-l pe portarul Pandurilor.
 
Deşi continuă să fie neînvinsă în campionat, Poli ratează încă o şansă să treacă peste Oţelul în clasament, reuşind doar să-i egaleze pe gălăţeni, în timp ce gorjenii au o serie excelentă de patru meciuri consecutive fără înfrângere, care i-a îndeărtat de zona periculoasă a retrogradării.
 
Poli: Pantilimon - Helder, Luchin, Ghionea, Scutaru (Ignjatijevic 29, Rickets 77) - Goga, Bourceanu, Burcă (Rocha 59), Zicu - Magera, Zăgrean
 
Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Cardoso, Grecu - Băcilă (Popete 72), Pintilii, Nistor (Avramescu 90+2) - Lemnaru - Stromajer, Vranjes.

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara Pandurii Tg. Jiu Liga I
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close