Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Polonezul Golanski: "Mulţumesc publicului, România e a doua casă şi o respect enorm"

Polonezul Golanski: "Mulţumesc publicului, România e a doua casă şi o respect enorm"

Polonezul Golanski: "Mulţumesc publicului, România e a doua casă şi o respect enorm"
Sursa foto: Pawel Golanski
13 Apr 2010   •   09:02

Fundaşul Stelei, Pavel Golanski, s-a declarat impresionat de atitudinea jucătorilor şi suporterilor stelişti, care pe tot parcursul meciului de luni cu Poli Iaşi şi-au exprimat compasiunea pentru poporul polonez. Golanski declară că va purta mereu respect României pentru felul în care oamenii de aici i-au susţinut pe polonezi după moartea preşedintelui lor, Lech Kaczynski.
"Am fost copleşit şi mi-au dat lacrimile pentru ceea ce au făcut. Le mulţumesc colegilor şi celor din conducere pentru gestul lor. A fost emoţionant şi mi-au arătat că sunt băieţi extraordinari.", şi-a lăudat Pawel Golanski colegii, potrivit gsp.
Internaţionalul polonez a avut numai cuvinte de laudă şi pentru suporterii din tribune, care i-au transmis mesaje de solidaritate.
"Da, foarte multe. Mulţumesc publicului care a fost alături de mine şi care a strigat "Polonia, Polonia" pe tot parcursul meciului. Aceste lucruri m-au impresionat enorm şi le mulţumesc oamenilor extraordinari, care au arătat că au o inimă mare. România este pentru mine a doua casă şi pentru toţi românii Pawel Golanski va purta mereu un respect deosebit.", a încheiat jucătorul.
Jucătorii Stelei au ieşit de la vestiare cu tricouri albe inscripţionate cu mesajul "Suntem alături de poporul polonez", în timp ce Pawel Golanski a purtat un tricou cu steme Poloniei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Poli Iaşi Liga I
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close