Portughezul Augusto Inacio, noul antrenor al echipei FC Vaslui

de M.T.    |    29 Ian 2012   •   09:45
Portughezul Augusto Inacio, noul antrenor al echipei FC Vaslui Foto: abola.pt

Adrian Porumboiu a anunţat că fostul internaţional portughez Augusto Soares Inacio îl va înlocui pe Viorel Hizo pe banca echipei FC Vaslui.

Augusto Inacio este noul antrenor. Am primit recomandări bune, e foarte important că am colaborat şi cu domnul Marcel Popescu la această alegere. Au fost mai multe opţiuni şi ne-am oprit la aceasta, care este finalizată”, a declarat Porumboiu la sport.ro.

Finanţatorul vasluienilor a explicat, la GSP TV, motivele care l-au determinat să facă această alegere: „E foarte bine pregătit, ştie că avem un lot valoros. Ne-a urmărit la meciul cu Sporting Lisabona din Europa League. A contat faptul că aveam nevoie de o personalitate în vestiar. Am strâns multe date despre el, e un antrenor care ştie carte şi ştie meserie. El va stăpâni vestiarul”.

Augusto Inacio, în vârstă de 56 de ani, a evoluat la Sporting Lisabona şi FC Porto, fiind selecţionat de 25 de ori în echipa naţională a Portugaliei, în perioada 1976-1986.

În cariera de antrenor, lusitanul a pregătit mai multe formaţii, printre care Sporting Lisabona sau Al-Ahli, ultimul său angajament fiind la Leixoes, în sezonul 2010-2011.


x close