Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Portughezul Augusto Inacio, noul antrenor al echipei FC Vaslui

Portughezul Augusto Inacio, noul antrenor al echipei FC Vaslui

Portughezul Augusto Inacio, noul antrenor al echipei FC Vaslui
Sursa foto: Foto: abola.pt
de M.T.    |    29 Ian 2012   •   09:45

Adrian Porumboiu a anunţat că fostul internaţional portughez Augusto Soares Inacio îl va înlocui pe Viorel Hizo pe banca echipei FC Vaslui.

Augusto Inacio este noul antrenor. Am primit recomandări bune, e foarte important că am colaborat şi cu domnul Marcel Popescu la această alegere. Au fost mai multe opţiuni şi ne-am oprit la aceasta, care este finalizată”, a declarat Porumboiu la sport.ro.

Finanţatorul vasluienilor a explicat, la GSP TV, motivele care l-au determinat să facă această alegere: „E foarte bine pregătit, ştie că avem un lot valoros. Ne-a urmărit la meciul cu Sporting Lisabona din Europa League. A contat faptul că aveam nevoie de o personalitate în vestiar. Am strâns multe date despre el, e un antrenor care ştie carte şi ştie meserie. El va stăpâni vestiarul”.

Augusto Inacio, în vârstă de 56 de ani, a evoluat la Sporting Lisabona şi FC Porto, fiind selecţionat de 25 de ori în echipa naţională a Portugaliei, în perioada 1976-1986.

În cariera de antrenor, lusitanul a pregătit mai multe formaţii, printre care Sporting Lisabona sau Al-Ahli, ultimul său angajament fiind la Leixoes, în sezonul 2010-2011.


×
Subiecte în articol: FC Vaslui Liga I Adrian Porumboiu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close