Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Porumboiu a dezvăluit numele jucătorilor care ar fi fost contactaţi de oficialii Rapidului

Porumboiu a dezvăluit numele jucătorilor care ar fi fost contactaţi de oficialii Rapidului

Porumboiu a dezvăluit numele jucătorilor care ar fi fost contactaţi de oficialii Rapidului
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   11:10

Adrian Porumboiu a declarat, marţi seară, că jucătorii Lucian Sânmărtean, Nemanja Milisavljevic şi Jivko Milanov au fost sunaţi oficialii Rapidului, înaintea meciului direct.

Am sesizat în raportul observatorului ce s-a întâmplat în zilele dinaintea meciului, în care trei jucători: Sânmărtean, Milisavljevic şi Milanov au fost sunaţi de către oficialii de la Rapid. Ieri am sesizat şi pe cei de la Ligă, în opinia mea au mai fost şi alţi jucători contactaţi. De exemplu, lui Sânmărtean i s-a propus că-l duce în Rusia pe un contract fablos. Din păcate cred că au mai fost cel puţin încă doi jucători contactaţi, dar problema este că acum nu au vrut să spună, însă s-a văzut şi azi ce au făcut în teren. Eu îi ştiu dar nu am să-i spun. Nu rămâne decât ca Liga să-i cheme pe jucători, să dea declaraţii, iar cu tehnica din ziua de azi pot fi verificate telefoanele”, a declarat finanţatorul vasluienilor, conform Mediafax.

Scandalul a izbucnit duminică, arunci când Porumboiu a spus că preşedintele executiv al giuleştenilor, Constantin Zotta, care a activat şi la FC Vaslui, a încercat să corupă mai mulţi jucători ai moldovenilor înaintea partidie directe, promiţându-le acestora că le va facilita transferuri în pauza de iarnă.

Declaraţia a fost confirmată luni, în cadrul unei conferinţe de presă, şi de antrenorul Viorel Hizo.

La rândul său, Constantin Zotta a reacţionat la acuzele venite dinspre Vaslui prin intermediul unui comunicat oficial, în care afirmă că oficialii vasluieni îl atacă pentru a-l face să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu gruparea moldoveană.

Dacă sunt comisii în cadrul Ligii să se ia măsurile regulamentare. George Copos face pe niznaiul, dar ştia de toate aceste treburi”, a conchis Andrain Porumboiu.

Meciul dintre FC Vaslui şi Rapid a avut loc marţi seară, bucureştenii impunându-se cu 3-2.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close