Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Posibile blaturi în Ligile a II-a şi a III-a, anunţate de pariori pe internet şi "confirmate" de rezultatele din teren

Posibile blaturi în Ligile a II-a şi a III-a, anunţate de pariori pe internet şi "confirmate" de rezultatele din teren

Posibile blaturi în Ligile a II-a şi a III-a, anunţate de pariori pe internet şi "confirmate" de rezultatele din teren
10 Mai 2010   •   16:25

Finalul de sezon bate la porţile multor campionate. Unele echipe au scăpat de griji sau pretenţii, alte câteva se mai luptă pentru diverse obiective. Este o perioadă în care pariorii speculează relaxarea unor adversari şi profită de câteva cote bunicele. Este însă şi o perioadă când, mai ales în ligile inferioare, cluburile îşi fac prieteni şi îşi creează obligaţii. Sau, mai pe româneşte, "o pun de un blat".

Două astfel de situaţii se presupune că ar fi avut loc în weekend. În Seria a VI-a din Liga a III-a, Unirea Dej întâlnea FC Câmpia Turzii într-un meci important pentru ambele echipe. Gazdele trăgeau să îşi asigure salvarea de la retrogradare, în timp ce oaspeţii mai aveau şanse teoretice la primul loc şi la promovare.

Poziţia din clasament i-a adus Unirii Dej o cotă atrăgătoare cuprinsă între 7,5 şi 8,5 la casele de pariuri BWin, respectiv ToBet, iar un pont "aruncat" pe siteul "Jurnal de Pariu" nu a făcut decât să confirme că şansele teoretice ale Câmpiei Turzii aveau să rămână teoretice. "Pont sigur direct de la sursă, de la firul ierbii. Unirea Dej câştigă", a anunţat un utilizator. Cei care au pariat au avut de câştigat, pentru că Unirea Dej a învins cu 2-0, prin golurile lui Olteanu (8) şi B. Faur (65).



Astfel, calculele la promovare au fost limpezite. Sibiul a bătut pe teren propriu cu 5-2 pe Zlatna şi, cu şase etape înainte de finalul sezonului, formaţia lui Marius Baciu are şapte puncte avans faţă de Câmpia Turzii. Unirea Dej, pe cealaltă parte, a acumulat 40 de puncte, aflându-se la cinci puncte de retrogradare.



Cealaltă partidă suspectată de blat a fost cea dintre FC Argeş şi Dacia Mioveni, încheiată cu victoria oaspeţilor. Victoria de la Piteşti i-a făcut pe cei de la Dacia să spere şi mai mult la un loc în Liga I. "Revenind la meciul de astăzi pot spune că am observat o echipă foarte motivată şi anume Dacia şi una lipsită de motivaţie, FC Argeş", a explicat antrenorul echipei Dacia Mioveni, Marian Pană, modul în care FC Argeş, echipă aflată printre primele din Seria a II-a a Ligii a II-a, a cedat partida.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pariuri FC Arges
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close