Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Previziunea lui Boloni: "Lucescu va da înapoi, Mutu se întoarce la echipa naţională"

Previziunea lui Boloni: "Lucescu va da înapoi, Mutu se întoarce la echipa naţională"

Previziunea lui Boloni: "Lucescu va da înapoi, Mutu se întoarce la echipa naţională"
Sursa foto: ladislau boloni
15 Ian 2010   •   13:50

Fostul antrenor al echipei naţionale a României, Ladislau Boloni, nu crede că Adrian Mutu va fi ţinut prea mult departe de echipa naţională. Tehnicianul lui Standard Liege consideră că orice jucător de valoare ar trebui folosit, lucru de care întrevede că se va convinge şi selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu.
"Este o problemă a celor doi, pe care cu siguranţă o vor rezolva. Răzvan va da înapoi şi îl va chema până la urmă pe Mutu. Echipa naţională are nevoie de el. Dacă Mutu doreşte să vină la naţională şi să se implice aşa cum trebuie să o facă, atunci România are nevoie de el", a declarat Boloni, potrivit Prosport.
Trecând la alt subiect, Boloni a spus că nu crede ca în Liga I bătălia să fie la fel de strânsă până la final, mai ales că echipe precum Unirea Urziceni au suferit schimbări importante peste iarnă.
"Am văzut că sunt multe echipe care se bat la primele locuri. Nu vor rămâne însă toate în lupta pentru titlu. Până la urmă, Clujul, Urziceniul şi Steaua au cele mai mari şanse. Urziceniul s-ar putea schimba însă mult după plecarea lui Dan Petrescu."
Antena3.ro

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close