Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prima reacție a lui Cristoph Daum, după rușinea din Rusia. Ce spune despre demisie

Prima reacție a lui Cristoph Daum, după rușinea din Rusia. Ce spune despre demisie

Prima reacție a lui Cristoph Daum, după rușinea din Rusia. Ce spune despre demisie
15 Noi 2016   •   20:41

În partida din Rusia, Bogdan Țîru și Dragoș Nedelcu au debutat pentru echipa națională a României.

"Am primit un răspuns legat de unii jucători noi, am avut câteva faze în care am combinat bine, trebuie să mai lucrăm la fazele din ultimele 30 de metri. Am demonstrat că ne gândim la jucători noi, dar vedem că ne-a lipsit experiența unor jucători care n-au fost aici. Nu a fost doar un meci amical, a fost un meci în care puteam testa jucători noi" , a declarat Christoph Daum pentru Dolce Sport.

La meciul din Rusia, niciun jucător din naționala României n-a luat numărul 10, lăsat liber de Maxim, care s-a întors în Germania.

"Nu știu dacă avem nevoie de un număr 10, nu a fost niciun jucător în lot care să vrea acest număr. Pe Grozav îl urmărim de mult, a avut multe acțiuni interesante, iar el reprezintă o alternativă pentru echipa noastră. La fel și Rotariu. A jucat foarte bine" , a continuat Daum.

După meciul pierdut de România, 0-3, cu Polonia, oamenii din fotbalul românesc l-au criticat atât pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, cât și pe selecționerul Christoph Daum.

"Este o perioadă foarte grea pentru echipa națională, fie că suntem jurnaliști, fie că suntem din staff, trebuie să construim ceva nou, iar aici e nevoie de timp. Poate că voi fi criticat, dar nu prea văd lucruri constructive. Sunt mai multe lucruri personale, însă eu voi face tot ce trebuie pentru fotbalul românesc. 

Nu m-am gândit niciodată la demisie. N-am niciun motiv să fac acest lucru. Toate criticile sunt normale, oricine ar fi în locul meu, ar avea parte de aceleași lucruri. Nu-mi dau seama dacă este din cauza faptului că sunt străin, trebuie să accept ceea ce se întâmplă, dar noi toți trebuie să fim uniți pentru un viitor mai bun" 
, a mai spus Christoph Daum.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close