Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prima victorie cu Hizo pe bancă. Rapidul speră încă la Europa după 3-0 cu CS Otopeni (VIDEO)

Prima victorie cu Hizo pe bancă. Rapidul speră încă la Europa după 3-0 cu CS Otopeni (VIDEO)

Prima victorie cu Hizo pe bancă. Rapidul speră încă la Europa după 3-0 cu CS Otopeni (VIDEO)
Sursa foto: viorel hizo
06 Mai 2009   •   18:54

Rapid a reuşit să îşi revină după o primă repriză jenantă şi a obţinut prima victorie în mandatul noului antrenor Viorel Hizo. Calificarea în Europa League pare încă o posibilitate reală pentru giuleşteni, care s-au impus datorită golurilor venite din ghetele lui Joao Paolo Andrade, Lucian Răduţă şi Grigorie. Rezultatul lasă formaţia feroviară pe locul al şaselea al campionatului, înainte ca vecinele de clasamentă să îşi dispute meciurile din etapa a XXIX-a a Ligii I.
Prima repriză le-a dat semnale foarte neplăcute suporterilor lui Rapid, care au început meciul cântând pentru echipa favorită. Ocaziile au încetat, însă, să apară, loviturile libere au fost trimise mai degrabă în copacii din jurul stadionului "Valentin Stănescu" şi Liviu Ganea a fost surprins mereu în poziţie de ofsaid. Astfel, fluierul de final al reprizei a venit într-un cor de fluierături al peluzei giuleştene.
Meciul s-a animat, însă, repede după ce s-a reluat jocul, şi Joao Paolo Andrade şi-a încercat norocul de la 25 de metri în minutul 52. Şi nu a greşit deloc, plonjonul lui Cristi Munteanu fiind de prisos şi scorul era 1-0.

Viorel Hizo a mai primit un cadou în minutul 57, atunci când tânărul Lucian Răduţă a mai scuturat odată plasa lui Munteanu cu un şut din voleu din stânga. Mingea a venit la Răduţă după ce acelaşi Andrade şutase de la distanţă într-un adversar.

Giuleştenii şi-au dat drumul la joc apoi, iar ocaziile au fost tot mai dese la poarta lui Cristi Munteanu, care a mai încasat un gol până la final, în prelungirile partidei din Giuleşti. Atunci, Ştefan Grigorie a marcat al treilea său gol în acest retur, cu un şut în dreapta portarului. Cu doar câteva minute înainte, fostul stelist Victoraş Iacob primise direct cartonaşul roşu după o intervenţie dură pe genunchiul portarului rapidist Marinescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hizo FC Rapid CS Otopeni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close