Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Primul antrenor din Liga I demis în noul sezon: Tibor Selymes, dat afară de la Astra

Primul antrenor din Liga I demis în noul sezon: Tibor Selymes, dat afară de la Astra

Primul antrenor din Liga I demis în noul sezon: Tibor Selymes, dat afară de la Astra
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2011   •   15:18

A fost nevoie doar de două etape pentru a avea primul antrenor demis în noul sezon al Ligii I. Ca urmare a startului slab de campionat, Tibor Selymes a fost dat afară de la Astra Ploieşti, cel mai probabil înlocuitor al său fiind Marius Şumudică, fostul tehnician al Rapidului.

Într-un comunicat de presă al patronului Ioan Niculae se anunţă şi alte măsuri. Astfel, bugetul clubului prahovean se va diminua cu 3 milioane de euro, iar personalul administrativ urmează să fie redus cu 25%. De asemenea, boss-ul Astrei va cere noii conduceri tehnice o reevaluare a jucătorilor.

E normal să fiu dezamăgit, dar dacă ei aşa au gândit, înseamnă că nu sunt oameni. Încă nu m-am întâlnit cu domnul Ioan Niculae pentru a discuta rezilierea contractului. Sunt convins că vom ajunge repede la o înţelegere, pentru că nu sunt genul care să se ţigănească”, a declarat Selymes pentru Mediafax, tehnicianul, alături de colaboratorii săi, luându-şi deja lucrurile din cantonamentul echipei.

Luni, antrenamentul Astrei a fost condus de secunzii Gabriel Manu şi Cezar Zamfir, ajutaţi de preparatorul fizic Valentin Sinescu.

Astra Ploieşti a pierdut primele două meciuri din nou sezon, 0-2 cu CFR Cluj, în deplasare, şi 0-1 pe teren propriu cu nou-promovata Voinţa Sibiu.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close