Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Procuror delegat la meciul Rapid - Dinamo, întâlnire cu ridicat de risc

Procuror delegat la meciul Rapid - Dinamo, întâlnire cu ridicat de risc

Procuror delegat la meciul Rapid - Dinamo, întâlnire cu ridicat de risc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Mar 2011   •   16:18

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 va delega un procuror la meciul Rapid - Dinamo, deoarece întâlnirea dintre cele două grupări bucureştene este catalogată ca una cu grad ridicat de risc, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române, citat de Mediafax.
   
"Jandarmeria Capitalei a organizat, vineri, şedinţa de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal FC Rapid Bucureşti - FC Dinamo Bucureşti. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc. Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 va delega un procuror care va asista la meci", se arată în comunicatul Jandarmeriei.
   
Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.00, în timp ce casele de bilete se vor închide în ziua meciului, la ora 17.30.
   
De asemenea, se interzice accesul în stadion cu bannere de dimensiuni mari, care sunt folosite în stil cascadă în cadrul coregrafiilor
   
Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere în apropierea stadionului, unde suporterilor echipei FC Dinamo Bucureşti le vor fi verificate documentele de acces în stadion (biletul de intrare şi cartea de identitate). Nu se va permite deplasarea de la punctul de triere către stadion a suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente.
   
Deplasarea suporterilor echipei F.C. Dinamo Bucureşti către punctul de triere se va face în mod individual. Deplasarea de la punctul de triere către stadion se va face în mod organizat, sub însoţirea şi protecţia Jandarmeriei.
   
Partida Rapid - Dinamo, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.00.

×
Subiecte în articol: procuror meci fotbal Dinamo Rapid jandarmerie
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close