Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prodan, ghinionistul de la Glasgow, analizează Rangers - Unirea Urziceni

Prodan, ghinionistul de la Glasgow, analizează Rangers - Unirea Urziceni

Prodan, ghinionistul de la Glasgow, analizează Rangers - Unirea Urziceni
Sursa foto: daniel prodan
16 Oct 2009   •   22:07

Daniel Prodan este unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi români din perioada de aur a echipei naţionale. Puţină lume ştie, însă, că "Didi" este un mare fan al echipei Glasgow Rangers, care întâlneşte marţi campioana României, Unirea Urziceni. Prodan a fost legitimat la Rangers timp de doi ani şi jumătate începând cu 1998, dar nu a apucat să joace nici un meci pentru scoţieni, suferind în acea perioadă patru operaţii la genunchi.
Fostul internaţional român, acum în vârstă de 37 de ani şi angajat la Federaţie Română de Fotbal, crede că Unirea are un meci infernal la Glasgow, şi asta deşi scoţienii au piedut ultimul meci din Ligă acasă, cu Sevilla, cu scorul de 1-4.
"Va fi grea pentru Unirea deplasarea de la Glasgow, deoarece foarte rar echipele bune din Europa pierd două meciuri consecutive acasă. Ştiu de când eram la Glasgow cât de pasională este tribuna şi acesta va fi un test greu pentru elevii lui Petrescu. Nu sunt nume mari în echipa Unirii, dar au o mentalitate de grup foarte sănătoasă. De fapt, cel mai important jucător al lor este chiar Dan Petrescu. Este un antrenor excelent, echipele lui sunt mereu foarte bine organizate şi nu se lasă până la ultimul fluier. Totuşi, dacă ne gândim la joc, Ranges sunt favoriţi să câştige partida de acasă.", a precizat Prodan, potrivit uefa.com.
Transferat la Glasgow Rangers în 1998 de la Atletico Madrid, Prodan a avut ghinionul de a fi accidentat continuu doi ani şi jumătate. Cu toate acestea, s-a îndrăgostit irecuperabil de oraşul scoţian, de fanii lui Rangers şi de club.
"A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că am avut patru operaţii la un singur genunchi şi n-am putut juca deloc. A fost o mare dezamăgire pentru mine, dar nu voi uita niciodată bunătatea pe care mi-au arătat-o fanii lui Rangers şi scoţienii în general. Toţi au fost prietenoşi cu mine. Am întâlnit nişte oameni extraordinari la club, oameni ca John Greig şi Jimmy Bell, cel care se ocupa de echipamente, amândoi au fost foarte buni cu mine. De aceea mă vor interesa mereu de rezultatele lui Rangers şi mereu mă bucur când văd că se descurcă bine. Mereu voi purta cu mine în suflet perioada petrecută la Glasgow.", s-a confesat Prodan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close