Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Productivitate mare pentru Steaua de 1 Mai Muncitoresc. 5-0 cu Oţelul în Ghencea (VIDEO)

Productivitate mare pentru Steaua de 1 Mai Muncitoresc. 5-0 cu Oţelul în Ghencea (VIDEO)

Productivitate mare pentru Steaua de 1 Mai Muncitoresc. 5-0 cu Oţelul în Ghencea (VIDEO)
Sursa foto: dayro moreno
01 Mai 2009   •   22:48

A fost nevoie de o partidă cu o echipă care joacă deschis pentru ca Steaua să facă din nou spectacol. Oţelul a venit în Ghencea fără teamă, dar a fost pedepsită crunt de Steaua. "Roş-albaştrii" au jucat spectaculos şi i-au dat o mână de ajutor antrenorului Lăcătuş, pus la zid de patronul Gigi Becali în ultimele declaraţii. Steliştii au înscris prin Stancu, Goian, Toja, Moreno şi Kapetanos, grecul înscriind, bineînţeles, după minutul 80.
Steaua a putut să se dezlănţuie în faţa unei echipe care a prins o seară mai mult decât nefericită. Nimic nu le-a ieşit elevilor lui Petre Grigoraş, care nu au reuşit nici să reziste până la pauză aşa cum au făcut aproape toate echipele campionatului până în acest moment. Bogdan Stancu a aruncat în aer Ghencea în minutul 34, după o recuperare în stânga care l-a adus cu mingea la picior la limita carului mare. Atacantul a şutat apăsat şi l-a surprins pe Kolev, care nu a putut respinge mingea de la colţul scurt.

Fază controversată în minutul 43 al meciului, când Gabi Giurgiu l-a faultat pe Dayro Moreno, angajat excelent de Kapetanos. Fiind ultimul apărător, Giurgiu a fost eliminat. Arbitrul Alexandru Tudor a dictat penalty şi Goian a executat, înscriind cu emoţii.

Repriza a fost neaşteptat de liniştită pentru Steaua, iar jucătorii au ieşit relaxaţi de la cabine, determinaţi să facă show. Minutul 58 a adus al treilea gol. Toja a marcat primul său gol pentru Steaua după o incursiune pe drepta după o pasă a lui Dayro Moreno. Mijlocaşul de picior stâng a trimis o torpilă în colţul lung al porţii lui Kolev şi meciul era decis.

Peste alte nouă minute, Dayro şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a profitat de o coliziune între coechipierul său, Andrei Ionescu, şi portarul Oţelului Galaţi şi a trimis mingea cu latul în plasa porţii rămase goală.

Kapetanos a înscris, din nou pentru Steaua, iarăşi după minutul 80. De această dată, însă, echipa sa conducea cu 4-0. Grecul a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap de la 6 metri care a venit după o centrare a lui Ochiroşii.

Steaua ocupă acum locul al patrulea în clasamentul Ligii I şi, deşi are cu o partidă mai mult jucată decât contracandidatele sale, poate fi mulţumită că a depăşit CFR Cluj la golaveraj. Acest lucru contează mult, deoarece amândouă meciurile între cele două echipe s-au terminat cu scorul de 1-1 şi, în cazul egalităţii de puncte, echipa cu un golaveraj superior va ocupa locul mai bun în clasament.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close