Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Profeție apocaliptică pentru Gigi Becali. ”Gata, s-a terminat, s-a dus!”

Profeție apocaliptică pentru Gigi Becali. ”Gata, s-a terminat, s-a dus!”

Profeție apocaliptică pentru Gigi Becali. ”Gata, s-a terminat, s-a dus!”
23 Mar 2017   •   12:24

Profeţie cu iz apocaliptic a lui Victor Piţurcă, în direct la Digi Sport. Fostul antrenor al Stelei e convins că zilele lui Becali în fotbal sunt numărate. Nu din cauza scandalului cu Armata, ci a faptului că absolut tot ce face latifundiarul este la întâmplare.

Ex-selecţionerul a continuat să susțină că echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să aibă drept de joc în prima liga, deoarece nu are nicio legătură cu Steaua, însă crede că oricum soarta clubului e pecetluită.

În condiţiile în care de ani de zile Becali nu mai investeşte în Centrul de copii şi juniori şi nu are o strategie "sănătoasă", care să vizeze dezvoltarea pe termen lung, destinul poate fi unul singur, crede Piţurcă. În ultimii ani, cu investiţii mult mai mici, dar cu un plan bine pus la punct, Astra şi Viitorul i-au luat faţa Stelei, care arată în acest moment precum un colos cu "picioare de lut". Formaţia lui Becali depinde prea mult de banii de la UEFA, iar finanţatorul face totul "după ureche", lucruri care se vor întoarce împotriva lui.

"El a avut noroc că i-a mers, de acum încolo n-o să-i mai meargă. Îi spun eu, poate să ia tot ce e mai bun, nu o să-i mai meargă cu fotbalul. Gata , s-a terminat, gata, s-a dus! Totul a fost făcut la întâmplare acolo, totul la întâmplare . A avut bani şi a luat tot ce a fost mai bun în fotbalul românesc, dar acum nu mai merge aşa", a explicat fostul selecţioner, la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Victor Pițurcă
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close