Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Progresul a câştigat la TAS cazul Shroj şi Abiodun şi cere 3 milioane de euro despăgubiri

Progresul a câştigat la TAS cazul Shroj şi Abiodun şi cere 3 milioane de euro despăgubiri

Progresul a câştigat la TAS cazul Shroj şi Abiodun şi cere 3 milioane de euro despăgubiri
06 Dec 2008   •   10:56

Încă o veste proastă pentru FC Timişoara. Progresul a avut câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj de la Laussane în cazul foştilor jucători Shroj şi Abiodun. Formaţia din Liga a 2-a cere daune de 3 milioane de euro şi ameninţă că va da în judecată FRF-ul, pe FC Timişoara şi pe cei doi jucători.
Telenovela Shroj şi Abiodun continuă. În 2006, transferul celor doi la Timişoara din postura de jucători liberi a fost contestat de FC Naţional, actuala Progresul. A urmat decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal care a dat dreptate formaţiei ?bancare?. Acelaşi for a întors însă decizia în februarie 2007, în favoarea jucătorilor.
După aceasta, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate grupării din Liga a II-a şi Progresul solictă despăgubiri de trei milioane de euro din partea FRF, a Timişoarei şi a fotbaliştilor. ?Nu avem nicio vină, pentru că nu am fost niciodată parte?, susţine Marian Iancu.
De partea cealaltă, Ionuţ Lupescu a declarat că poziţia FRF este clară. ?Vom aplica decizia TAS. FC Naţional s-a dus la TAS şi a câştigat. Rămâne ca formaţia să se adreseze instanţelor Federaţiei sau FIFA?, a spus Lupescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close