Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Proiect anti-violenţă: Meciurile din Liga I s-ar putea disputa la matineu

Proiect anti-violenţă: Meciurile din Liga I s-ar putea disputa la matineu

Proiect anti-violenţă: Meciurile din Liga I s-ar putea disputa la matineu
21 Mai 2010   •   15:23

Şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, Ion Ţincu, a declarat, conform Mediafax, că se doreşte modificarea legislaţiei pentru ca meciurile de fotbal să se desfăşoare până la ora 21.00 sau chiar la matineu, cel puţin în Bucureşti.

Ţincu spune că se doreşte astfel reducerea actelor de violenţă pe stadioanele din Capitalî. Aceasta este una dintre măsurile pe care reprezentanţii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) au anunţat că le vor propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Alte măsuri importante care ar putea fi luate ar fi şi interzicerea formării de grupuri mai mari de 20 de persoane în apropierea stadioanelor, după terminarea meciurilor, precum şi acordarea mai multor atribuţii pentru poliţiştii comunitari sau pentru cei aparţinând Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti în sensul asigurării ordinii şi liniştii publice în apropierea stadioanelor.

Măsurile urmează să fie cuprinse într-un document care va fi înaintat Consiliului General, pentru a fi supus dezbaterii publice, astfel încât, ulterior, să fie supus şi aprobării CGMB, informează Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close