Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prunea a fost eliberat din funcţia deţinută la FRF. Lupescu îi ţine locul

Prunea a fost eliberat din funcţia deţinută la FRF. Lupescu îi ţine locul

Prunea a fost eliberat din funcţia deţinută la FRF. Lupescu îi ţine locul
03 Iul 2009   •   22:07


Florin Prunea a fost eliberat din funcţia de director de Relaţii Internaţionale al FRF, a anunţat preşedintele LPF, Mitică Dragomir. Decizia a fost luată de Comitetul de Urgenţă, după ce fostul internaţional a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă în cazul de corupţie din arbitraj.

Şi vicepreşedintele FRF, Patriţiu Abrudan, a confirmat, pentru Mediafax, că membrii Comitetului de Urgenţă al FRF, din care face parte, au pus în aplicare decizia Comitetului Executiv de a-l suspenda din funcţie pe directorul de Relaţii Internaţionale al federaţiei, Florin Prunea. ?Azi a avut loc Comitetul de Urgenţă şi s-a luat decizia suspendării din funcţie a lui Florin Prunea?, a declarat Abrudan.

Florin Prunea spune însă că nu a fost anunţat că a fost destituit. ?Nu mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi fost suspendat. Nu ştiu dacă acest Comitet de Urgenţă ar fi avut loc?, a declarat Prunea.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu crede că Prunea îşi va dovedi nevinovăţia în instanţă. Până atunci, el va prelua atribuţiile lui Florin Prunea. ?Prunea a fost suspendat până se va pronunţa justiţia. În această perioadă nu vom angaja pe nimeni, urmând ca directorul general, Ionuţ Lupescu, să preia atribuţiile lui Prunea?, a declarat Mircea Sandu, preşedintele FRF, la Sport.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Prunea Ionut Lupescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close