Prunea: Avem şanse mari de a organiza finala Cupei UEFA din 2012

19 Ian 2009   •   16:52
Prunea: Avem şanse mari de a organiza finala Cupei UEFA din 2012 Florin Prunea

Florin Prunea, directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul Federaţiei Române de Fotbal se arată încrezător în privinţa şanselor ţării noastre de a găzdui finala Europa League (n.r. actuala Cupă UEFA), ediţia 2012.
Prunea spune că evoluţia lucrărilor la noul Stadion Naţional îi dau speranţe că la sfârşitul lunii ianuarie, când UEFA va lua o decizie în acest sens, Bucureştiul va fi ales pentru a organiza finala competiţiei din 2012. ?Semnalele pentru organizarea unei finale de Europa League sunt pozitive, depinde numai de noi, mingea e în terenul nostru. Din câte ştiu, suntem în grafic, facem informări periodice către UEFA asupra evoluţiei lucrărilor de la stadion. A fost acum două luni o întârziere, dar s-a remediat. Sunt chestiuni uzuale de rezolvat?, a spus Prunea la GSp TV.
În urmă cu 2 luni, preşedintele UEFA, Michel Platini, a sosit la Bucureşti, unde a stat timp de două zile, perioadă în care s-a întâlnit cu oficialii FRF şi primarul Bucureştiului, pentru a vedea în ce stadiu se aflau lucrările la noul stadion Naţional.
Antena3.ro

Parteneri
sati
x close