Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prunea: Avem şanse mari de a organiza finala Cupei UEFA din 2012

Prunea: Avem şanse mari de a organiza finala Cupei UEFA din 2012

Prunea: Avem şanse mari de a organiza finala Cupei UEFA din 2012
Sursa foto: Florin Prunea
19 Ian 2009   •   16:52

Florin Prunea, directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul Federaţiei Române de Fotbal se arată încrezător în privinţa şanselor ţării noastre de a găzdui finala Europa League (n.r. actuala Cupă UEFA), ediţia 2012.
Prunea spune că evoluţia lucrărilor la noul Stadion Naţional îi dau speranţe că la sfârşitul lunii ianuarie, când UEFA va lua o decizie în acest sens, Bucureştiul va fi ales pentru a organiza finala competiţiei din 2012. ?Semnalele pentru organizarea unei finale de Europa League sunt pozitive, depinde numai de noi, mingea e în terenul nostru. Din câte ştiu, suntem în grafic, facem informări periodice către UEFA asupra evoluţiei lucrărilor de la stadion. A fost acum două luni o întârziere, dar s-a remediat. Sunt chestiuni uzuale de rezolvat?, a spus Prunea la GSp TV.
În urmă cu 2 luni, preşedintele UEFA, Michel Platini, a sosit la Bucureşti, unde a stat timp de două zile, perioadă în care s-a întâlnit cu oficialii FRF şi primarul Bucureştiului, pentru a vedea în ce stadiu se aflau lucrările la noul stadion Naţional.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Prunea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close