Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pulhac şi Goian, puşi pe lista de transferuri după scandalul ?Steaua e numai una?

Pulhac şi Goian, puşi pe lista de transferuri după scandalul ?Steaua e numai una?

Pulhac şi Goian, puşi pe lista de transferuri după scandalul ?Steaua e numai una?
28 Noi 2008   •   14:26

Consiliul de Administraţie al FC Dinamo a anunţat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că nu poate accepta atitudinea neprofesionistă a jucătorilor Cristian Pulhac, Lucian Goian, Gabriel Torje şi Adrian Ropotan, care după înfrângerea de la Braşov au fost filmaţi consumând băuturi alcoolice şi cântând melodia ?Steaua e numai una?, pe ritm de manele.
Pe lângă sancţiunile financiare primite, Torje şi Ropotan au primit şi un ultim avertisment din partea clubului, pe când Cristian Pulhac şi Lucian Goian au fost puşi direct pe lista de transferuri, pentru că s-au aflat într-o postură care a adus prejudicii de imagine clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
?Pe aceasta cale, Consiliul de Administraţie le atrage atenţia tuturor jucătorilor aflaţi sub contract cu FC Dinamo că orice abatere disciplinară care lezează imaginea clubului va fi sancţionată cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucător va fi pus pe lista de transferuri!?, se mai arată pe site-ul oficial al FC Dinamo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Torje Dinamo Bucuresti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close