Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Puriul?, ca Jabberjaw: N-yah, N-yah, N-yah! N-aveţi pic de respect pentru antrenori

?Puriul?, ca Jabberjaw: N-yah, N-yah, N-yah! N-aveţi pic de respect pentru antrenori

?Puriul?, ca Jabberjaw: N-yah, N-yah, N-yah! N-aveţi pic de respect pentru antrenori
23 Oct 2008   •   21:52

Antrenorul principal al echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, şi-a exprimat regretul că Marius Lăcătuş a fost demis de la Steaua. Amintind de replicile unui celebru personaj de desene animate, Jabbwerjaw, Rednic spune că în România patronii n-au pic de respect pentru antrenori.
?Îmi pare rău de Marius Lăcătuş, asta e soarta antrenorilor. Noi ştim ce ne aşteaptă şi facem tot ce putem pentru rezultate, pentru a nu fi daţi afară. La noi nu există respect pentru antrenor, se urmăresc doar banii?, a spus Rednic.
Tehnicianul dinamovist s-a referit şi la faptul că jucătorii Andrei Cristea, Adrian Cristea şi Nicolae Mitea au fost amendaţi pentru că au petrecut după înfrângerea de la Cluj, amintind din nou de respect, care se pare că le-a lipsit celor trei. ?E normal să fie sancţiuni, pentru că şi eu plătesc când greşesc. Nu au ales momentul potrivit ca să se distreze. Eu nu sunt omul care să-i controleze. Avem o relaţie bazată pe mult respect între noi, dar nu era momentul să se distreze după meciul cu CFR. Şi noi făceam, poate mai multe ca ei, dar ştiam când să ne distrăm şi când să muncim?, a declarat ?Puriul?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close