Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rădoi: "Dacă nu plec acum de la Steaua, rămân aici până mă retrag"

Rădoi: "Dacă nu plec acum de la Steaua, rămân aici până mă retrag"

Rădoi: "Dacă nu plec acum de la Steaua, rămân aici până mă retrag"
26 Dec 2008   •   12:52

Un transfer la o echipă din străinătate este, în acest moment, cea mai mare dorinţă a lui Mirel Rădoi. Căpitanul Stelei a fost ţinut la echipa "roş-albastră" de un şir interminabil de accidentări, care l-au împiedicat să atragă, cu adevărat, scouterii occidentali.
Revenit în ultimul an în prima echipă a Stelei şi având un joc apreciat, Rădoi speră din nou la un transfer în străinătate. Vârsta, însă, îl presează, aceasta fiind ultima sa şansă de a-şi găsi o echipă bună "afară". Şi el îşi să seama de acest lucru şi aşteaptă până pe 15 ianuarie oferta unui club important din Europa, iar în cazul în care aceasta nu apare va rămâne până la retragere în Ghencea.
"Mi-aş dori ca Steaua să câştige campionatul şi Universitatea Craiova să vină pe doi. Dacă anul acesta nu voi pleca din Liga 1, probabil că nu voi mai pleca niciodată. Îmi e greu să zic cât voi mai juca la un nivel înalt, poate înca trei sau patru ani, dar poate ajung să joc ca Petre Marin, deşi nu prea cred. De la anul 2009 îmi doresc un transfer, dar problema aceasta se pune doar între 2 ianuarie si 15 ianuarie", a spus Mirel Rădoi la GspTv.
Căpitanul echipei bucureştene a mai pierdut zilele acestea speranţa de a se transfera la Internazionale Milano, sub comanda lui Jose Mourinho, atunci când acest a declarat că nerazurri au deja prea mulţi jucători.
Rădoi are 27 de ani şi joacă la Steaua din 2000, cel care l-a adus în Ghencea fiind Victor Piţurcă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi steaua
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close