Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rădoi, înapoi la Steaua? Al-Hilal nu îl mai vrea, iar selecţionerul Lucescu îl ghidează spre Ghencea

Rădoi, înapoi la Steaua? Al-Hilal nu îl mai vrea, iar selecţionerul Lucescu îl ghidează spre Ghencea

Rădoi, înapoi la Steaua? Al-Hilal nu îl mai vrea, iar selecţionerul Lucescu îl ghidează spre Ghencea
Sursa foto: mirel radoi
14 Iun 2009   •   16:05

Steaua s-ar putea bucura de revenirea fostului său căpitan, Mirel Rădoi, după doar şase luni petrecute de acesta în Arabia Saudită, la Al-Hilal. Rădoi nu figurează în planurile noului antrenor al echipei, belgianul Eric Gerets, şi ar putea să încerce o revenire în Ghencea. Selecţionerul Răzvan Lucescu i-a transmis deja lui Rădoi că este păcat să rămână departe de fotbalul din Europa, sugerându-i întoarcerea în România.
Lucescu Jr. vrea să se bazeze pe Rădoi în continuare la echipa naţională indiferent de locul în care acesta va juca. Totuşi, tehnicianul i-a transmis jucătorului de 28 de ani că şi-ar face singur un cadou dacă s-ar întoarce în România, la fosta sa echipă.
"Alegerea îţi va aparţine, dar eşti prea tânăr şi prea bun pentru a te irosi departe de fotbalul adevărat. Oricum, mă bazez foarte mult pe tine în construcţia unei noi echipe, eşti un element esenţial al formaţiei", i-ar fi comunicat Lucescu lui Rădoi, potrivit gsp.
Mirel Rădoi a plecat iarna trecută din Ghencea după opt ani petrecuţi în culorile "roş-albastre", la echipa antrenată pe atunci de românul Cosmin Olăroiu. Suma transferului a fost de 6 milioane de euro, plătită până în acest moment doar parţial de Al-Hilal.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close