Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a făcut instrucţie cu Oţelul Galaţi: 4-0 (VIDEO)

Rapid a făcut instrucţie cu Oţelul Galaţi: 4-0 (VIDEO)

Rapid a făcut instrucţie cu Oţelul Galaţi: 4-0 (VIDEO)
21 Mar 2009   •   22:47

De aproape jumătate de an Rapid Bucureşti nu a mai simţit gustul înfrângerii. Sâmbătă, pe teren propriu, giuleştenii au bifat o nouă victorie, după ce au învins, cu 4-0, Oţelul Galaţi, în etapa a 21-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, la numai două puncte în spatele liderului Dinamo, care are un meci mai puţin disputat.

Herea a deschis scorul în minutul 33, când a deviat o centrare a lui Grigorie şi a înscris primul său gol în campionat în tricoul Rapidului, unde evoluează din 2007. În minutul 51, Ştefan Grigorie a sărbătorit jocul cu numărul 200 în primul eşalon cu un gol în poarta lui Kolev, pentru ca Spadacio să sărbătorească şi el în minutul 82 nu doar un gol, ci şi faptul că a devenit golgheterul campionatului, cu 10 reuşite.

Scorul final a fost stabilit în minutul 92, când Nicolae Grigore a marcat al patrulea gol al Rapidului cu un şut puternic, foarte bine plasat, de la aproximativ 20 de metri.

Au evoluat echipele:

Rapid
Andrade - Maftei, Fernandes (Perjă 86), Mardare, Bozovic - Şt. Grigorie, Lazăr, Spadacio, Herea (E. Dică 66) - J.P. Pinto (N Grigore 53), Djalovic. Antrenor: Marian Rada.

Oţelul
Kolev - Sârghi (Ibeh 75), S. Costin, Jelev, S. Ilie - Bourceanu - Giurgiu, L. Iorga (Vitaic 34), Viglianti, Paraschiv - Pena (Elek 87). Antrenor: Petre Grigoraş.


1-0 Herea


2-0 Grigorie


3-0 Spadacio


4-0 Grigore


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Oţelul Galaţi Liga I
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close