Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a învins Concordia Chiajna în prelungiri şi rămâne în Liga I

Rapid a învins Concordia Chiajna în prelungiri şi rămâne în Liga I

Rapid a învins Concordia Chiajna în prelungiri şi rămâne în Liga I
13 Iul 2013   •   23:50

Rapid Bucureşti a învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1, după prelungiri, sâmbătă seara, în meci de baraj pentru menţinerea în Liga I de fotbal.

Giuleştenii s-au impus cu emoţii în acest meci, fiind conduşi cu 1-0 până în minutul 84, după golul lui Daniel Florea din minutul 32. Alexandru Coman a egalat pentru giuleșteni cu șase minute înainte de finalul partidei, iar Alexandru Ioniţă II a înscris golul victoriei în al doilea minut al primei reprize de prelungiri.

Concordia, care şi-a creat mai multe ocazii şi mai clare, a jucat în zece oameni din minutul 99, când a fost eliminat Savin, pentru al doilea cartonaş galben. Echilibrul numeric s-a restabilit în min. 114, când a fost eliminat şi rapidistul Ionuţ Voicu.

Finalul a fost incandescent, cu portarul Concordiei, Alberto Cobrea, în careul Rapidului, eliminat pentru lovirea omologului său, Drăghia, după un corner. Oros a văzut şi el cartonaşul roşu în urma incidentelor care au avut loc.

Rapid a terminat pe locul 9 în ediţia trecută de campionat, dar nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I, în timp ce Concordia a fost prima echipă de sub linia retrogradării (locul 15). Concordia a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne acest baraj de menţinere în Liga I. 

Rapid va juca în prima etapă a Ligii I cu FC Vaslui, în deplasare, pe 22 iulie.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close