Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a pierdut pe teren propriu cu Astra, scor 0-2. Pandurii, doar egal cu ultima clasată

Rapid a pierdut pe teren propriu cu Astra, scor 0-2. Pandurii, doar egal cu ultima clasată

Rapid a pierdut pe teren propriu cu Astra, scor 0-2. Pandurii, doar egal cu ultima clasată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Noi 2012   •   10:47

Momentul dificil al Rapidului continuă. Giuleştenii au ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în Liga I, după ce au pierdut pe teren propriu partida cu Astra Giurgiu, scor 0-2.

Cele două goluri ale echipei din Giurgiu au fost marcate de Tembo, în minutele 30 şi 69, gazdele terminând întâlnirea şi cu un om mai puţin pe teren, după ce Alexandru Ioniţă a fost eliminat pe final.

Rapid a fost nevoită să joace într-o atmosferă dificilă, fanii alb-vişini cerând pe tot parcursul întâlnirii ca patronul George Copos să plece de la echipă. În aceste condiţii, antrenorul Marian Rada consideră că ceea ce se întâmplă este normal.

„Echipă labilă psihic, nu poate juca şi contra adversarilor, şi contra suporterilor. Nu poate juca având fanii împotrivă. Trebuie să fie o schimbare, de acţionar, de antrenor, de jucători. Numai să fie bine pentru echipă. Nu mai putem continua aşa. S-au făcut şi greşeli de strategie şi din păcate acum culegem aceste roade”, a spus Rada, evident dezamăgit.

În urma acestui rezultat, Rapid se află pe locul 10, cu 19 puncte, cu doar patru mai multe decât Ceahlăul, echipa care ocupă prima poziţie retrogradabilă, în timp ce Astra a urcat pe 2, la opt lungimi în spatele liderului Steaua.

Astra a profitat de pasul greşit făcut de Pandurii Tg. Jiu, care nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu cu ultima clasată, CS Severin, scor 2-2.

Călin Cristea a deschis scorul pentru echipa lui Petre Grigoraş, însă oaspeţii au egalat în finalul primei reprize, după un gol senzaţional al lui Zaharia. Gazdele au revenit în avantaj în debutul părţii secunde, când căpitanul Ousmane Viera a marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner, dar rezultatul final a fost stabilit de acelaşi Zaharia, care a finalizat splendid, şut în vinclu de la aproape 25 de metri, o acţiune personală.

În ultimul meci disputat luni, la Ploieşti, Petrolul şi Concordia Chiajna au încheiat la egalitate, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: Rapid Astra Giurgiu Liga I Pandurii Tg. Jiu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close