Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a pierdut, scor 0-2, la "U" Cluj, după un gol de senzaţie al lui Niculescu

Rapid a pierdut, scor 0-2, la "U" Cluj, după un gol de senzaţie al lui Niculescu

Rapid a pierdut, scor 0-2, la "U" Cluj, după un gol de senzaţie al lui Niculescu
Sursa foto: Foto: gsp.ro
30 Iul 2011   •   22:36

După ce au câştigat meciul din prima etapă, disputat în compania celor de la FC Vaslui, scor 3-0, rapidiştii s-au deplasat pentru a juca împotriva celor de la "U" Cluj, victorioşi, de asemenea, în prima etapă, 1-0 la Mioveni.

Rapidul a dominat prima repriză, dar Herea, Surdu şi Alexa au ratat toate ocaziile care s-au ivit. Burcă este avertizat în minutul '25 pentru un fault dur asupra lui Cojoncean.

Clujeanul îl pune la grea încercare pe Coman cu un şut, după ce a fost lansat de Cristea, în minutul '28. Cornerul rezultat reprezintă şi deschiderea scorului, Rui Duarte înscrie în propria poartă după centrarea lui Niculescu.

Fostul dinamovist majorează avantajul clujenilor cu o execuţie de generic, la care portarul Rapidului nu poate interveni. Golul din minutul '40 stabileşte şi scorul de la pauză.

Rapidiştii au încercat să revină în cea de-a doua repriză, dar elevii lui Răzvan Lucescu nu reuşesc să materializeze ocaziile create. Nici gafa lui Popa nu i-a ajutat pe rapidişti să reducă din avansul clujenilor.

Pancu intră în teren în minutul '74, în locul lui Surdu, dar cel mai periculos om pentru poarta lui Popa este Tony, aproape de autogol după o centrare a lui Deac.

Pentru "U" Cluj au evoluat: Popa - Achim, Szukala, Pele, Mendy - Păcurar (Marinescu '74), Nasser, Boştină - Cojocnean (Unguruşan '84), Niculescu (Tony '65), Cristea.


Echipa lui Răzvan Lucescu a fost: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovic - Apostol (Grigorie '46), Alexa, Herea - Deac, Sburlea (Roman '57), Surdu (Pancu '74).

×
Subiecte în articol: Claudiu Niculescu Rapid u cluj Liga I
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close