Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid câştigă cu 2-0 la Tg. Mureş şi îi strică revenirea în Liga I lui Trombetta

Rapid câştigă cu 2-0 la Tg. Mureş şi îi strică revenirea în Liga I lui Trombetta

Rapid câştigă cu 2-0 la Tg. Mureş şi îi strică revenirea în Liga I lui Trombetta
de M.T.    |    07 Noi 2011   •   20:56

Italianul Maurizio Trombetta a debutat cu stângul pe banca lui FCM Tg. Mureş, echipa sa fiind învinsă de Rapid pe teren propriu, scor 0-2.

În urma acestui succes, echipa lui Răzvan Lucescu urcă pe locul 2, cu 28 de puncte, două mai puţine decât liderul Dinamo, în timp ce mureşenii sunt în continuare penultimii în clasamentul Ligii I, cu doar 8 puncte.

Rapid a început tare la Târgu Mureş, iar Surdu a fost protagonistul primelor minute, cu două ocazii ratate. Atacantul giuleştenilor putea deschide scorul în chiar minutul 1, dar şutul său s-a dus puţin peste, pentru ca peste puţin timp să finalizeze dezolant o pasă primită de la Pancu.

După ce au oprit iureşul rapidiştilor, gazdele şi-au făcut simţită prezenţa şi în ofensivă, iar în minutul 12 puteau primi un penalty, după ce Marcos Antonio a lovit cu mâna o minge trimisă spre poartă de Subotic.

Debutul alert de meci a oferit senzaţia unei confruntări spectaculoase, dar odată cu trecerea timpului, cele două echipe s-au anulat reciproc, pânăa la finalul primei reprize singurul lucru demn de remarcat fiind şutul de la 25 de metri al lui Pădureţu, pe care Straton l-a reţinut fără probleme.

Tot Rapid a fost mai periculoasă şi după pauză, Surdu irosind o nouă şansă excelentă în minutul 47, când a tras din mijlocul careului, nederanjat de nimeni, însă Albuţ a avut un reflex excelent şi a reuşit să respingă. Cel mai periculos om al mureşenilor, Subotic, a dat replica pentru echipa lui Trombetta, însă fostul atacant al Craiovei a tras slab, pe lângă, după ce l-a driblat în prealabil pe Oros.

Defensiva gazdelor a cedat pentru prima oară în minutul 61, când Deac a pasat perfect pentru Grigorie, care a păcălit pasul la offside al adversarilor, a preluat elegant şi, după ce l-a driblat şi pe Albuţ, a marcat în poarta goală pentru 1-0.

Deşi noul antrenor al ardelenilor a forţat cu tinerii Bumba şi Sergiu Buş, singura şansă de egalare pentru FCM a venit din partea lui Pădureţu, al cărui şut a trecut puţin pe lângă poarta lui Straton. Aproape imediat, în minutul 78, Teixeira, intrat în locul lui Surdu, a dublat avantajul giuleştenilor, cu un şut frumos de la 16 metri, în urma unei pase primite de la Herea, şi a stabilit rezultatul final.

FCM Tg. Mureş: Albuţ - D. Matei, E. Nicu, Iencsi, Topic (Szilagyi 69) - Vagner (Sg. Buş 72), Ilyes, Issa Ba, Pădureţu - Didy (Bumba 63), Subotic

Rapid: Straton - Creţu, Marcos Antonio, Oros, Bozovic - Apostol (Burcă 81), N. Grigore, Ş. Grigorie - Deac, Pancu (Herea 72), Surdu (Teixeira 60).

×
Subiecte în articol: Rapid Liga I
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close