Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid câştigă la scor primul meci al etapei a 10-a, 4-0 cu CS Mioveni

Rapid câştigă la scor primul meci al etapei a 10-a, 4-0 cu CS Mioveni

Rapid câştigă la scor primul meci al etapei a 10-a, 4-0 cu CS Mioveni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    14 Oct 2011   •   21:06

Mihai Stoichiţă a debutat cu stângul pe banca lui CS Mioveni, echipa s-a fiind învinsă la scor în primul meci al etapei a 10-a din Liga I. Rapid a câştigat în Giuleşti cu 4-0 şi a urcat pe locul 2 în clasament, la un singur punct în spatele liderului Dinamo.

 
Cu numai 7 puncte în zece meciuri, CS Mioveni se află pe penultima poziţie în ierarhia Ligii I, în timp ce Mihai Stoichiţă ajunge la a noua întâlnire din carieră în care nu reuşeşte să câştige în campionat împotriva giuleştenilor.
 
Mioveniul a început mai bine, Neaga şutând puţin peste de la 16 metri, iar Tănasă fiind oprit eronat pentru off-side după ce scăpase singur spre poartă. Între aceste două momente, în minutul 6, Cassio a profitat de o greşeală în apărarea oaspeţilor şi a lucrat excelent o minge pentru Roman, care a deschis scorul din apropiere.
 
Fostul mijlocaş al Braşovului avea să fie protagonistul primei părţi, cu o şansă de 2-0 irosită în minutul 18 şi cu o pasă pentru Apostol, al cărui şut de la circa 18 metri a ocolit de puţin poarta lui Hăisan. Ultima ocazie a primei reprize a aparţinut elevilor lui Stoichiţă, Tănasă ratând finalizarea după o centrare perfectă a lui Dică.
 
La pauză, Răzvan Lucescu l-a schimbat pe Cassio cu Pancu, iar veteranul giuleştenilor şi-a pus imediat amprenta asupra jocului. Mai întâi, şutul său a fost respins în corner de Hăisan, pentru ca în minutul 61 să-i paseze excelent lui Roman, autorul deschiderii scorului obţinând uşor un penalty după un duel cu Săndulescu.
 
Herea a transformat lovitura de pedeapsă fără emoţii şi, din acel moment, meciul s-a rupt definitiv. Pancu a făcut 3-0 cu o execuţie încântătoare (73), iar Alexa a marcat şi el cu 13 minute înainte de final, în urma unui corner. Diferenţa putea fi mult mai mare, dar Herea a ratat incredibil dintr-un metru, în timp ce la poarta cealaltă, Coman le-a refuzat argeşenilor satisfacţia golului de onoare, goalkeeperul rapidist respingând în corner şutul lui Coşereanu.
 
Rapid: D. Coman - Creţu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - I. Apostol (Alexa 57), Grigore, Herea - M. Roman (Sburlea 78), Cassio (Pancu 46), Deac
 
CS Mioveni: Hăisan - I.Voicu, Iordache, Săndulescu, Neagu - Mărgăritescu (V. Gheorghe 86), Naidin - Enache, Dică (Dina 81), Neaga - Tănasă (Coşereanu 68).
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close