Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid - Craiova 0-3. Victorie pentru EuroCostea League, fără Napoli pe bancă (VIDEO)

Rapid - Craiova 0-3. Victorie pentru EuroCostea League, fără Napoli pe bancă (VIDEO)

Rapid - Craiova 0-3. Victorie pentru EuroCostea League, fără Napoli pe bancă (VIDEO)
23 Mai 2009   •   23:18

Universitatea Craiova a tranşat meciul cu Rapid Bucureşti în ultimele 15 minute ale disputei din Giuleşti. Fraţii Costea au adus trei puncte foarte importante pentru olteni, la primul meci după demisia lui Nicolo Napoli, şi Universitatea Craiova a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în Europa League.

Înaintea etapei cu numărul 32, cele două formaţii erau despărţie de un singur punct, dar Rapid nu şi-a putut conserva nici măcar acest minim avantaj în clasamentul Ligii I, deşi venea după un rezultat bun cu Steaua, în timp ce oltenii se împiedicaseră de ?Steluța?.

Rapidiştii au început prost meciul, oferindu-le un penalty oaspeţilor, şi l-au încheiat şi mai prost, Elinton Andrade fiind învins de trei ori în ultimul sfert de oră de fraţii Costea. Dorel Stoica a ratat penalty-ul, iar Rapid a trecut de trei ori pe lângă deschiderea scorului în prima repriză.

Oltenii au început bine repriza secundă şi au terminat en fanfare. Florin Costea a punctat de două ori, în minutul 78, cu un şut la colţul lung, şi în minutul 82, după un contraatac, iar Mihai Costea a închis tabela în prelungiri, după o greşeală monumentală a lui Elinton Andrade.








Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close