Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid ? Farul 1-0. Trei fundaşi giuleşteni suspendaţi ?suspect? pentru meciul cu CFR Cluj (VIDEO)

Rapid ? Farul 1-0. Trei fundaşi giuleşteni suspendaţi ?suspect? pentru meciul cu CFR Cluj (VIDEO)

Rapid ? Farul 1-0. Trei fundaşi giuleşteni suspendaţi ?suspect? pentru meciul cu CFR Cluj (VIDEO)
06 Mar 2009   •   23:01

Rapid Bucureşti a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii I, cu 34 de puncte, după ce a învins Farul Constanţa, scor 1-0, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 76, când, la o centrare a lui Grigorie din corner, Maftei a prelungit pe spate, iar Ricardo Fernandes a marcat de la un metru în poarta goală.

Meciul a fost marcat de un incident care s-a petrecut la finalul primei reprize, când, în drumul spre vestiare, Marius Constantin l-a înjurat pe arbitrul Robert Dumitru, iar acesta nu a ezitat să îi acorde cel de-al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.



?Eliminarea lui Marius Constantin mi s-a părut o exagerare din partea arbitrului?, a declarat la finalul partidei Grigore Sichitiu. Antrenorul Marian Rada s-a arătat însă îngrijorat de consecinţele acestui cartonaş roşu, precum şi de cele două galbene primite de Maftei, respectiv Fernandes, cei trei jucători fiind astfel suspendaţi pentru meciul cu CFR Cluj din etapa viitoare. ?Mi se pare suspect că, din toţi jucătorii, au luat galbene fix cei care erau pasibili de suspendare. Arbitrul a avut un procentaj de 100% din punctul ăsta de vedere?, a spus Rada. ?Mi se pare extrem de curios că trei jucători importanţi nu vor juca la Cluj?, a declarat şi George Copos.

Grigore Sichitiu a considerat că arbitrului i-a fost frică de meci. ?A arbitrat ca la un meci de baschet. Eu cred că este un arbitru care nu poate conduce meciuri de tensiune. Un arbitru fricos, care nu a ajutat deloc jocul. Echipele au vrut să joace, dar el nu le-a lăsat?, a mai spus Sichitiu.

Au evoluat echipele:

Rapid
Andrade - Maftei, Fernandes, M. Constantin, Bozovic - C. Lazăr - Grigorie (Dică 90+2), Spadacio, Cesinha - Djalovic (J. Pinto 88), Dobroiu (Mardare 56). Antrenor: Marian Rada.

Farul Constanţa
Curcă - Măţel, Rastovac, Pătraşcu, Vukomanovic - Băcilă (Pantelie 62), Larie (Matei 83), Rusmir, Voiculeţ (Gosic 70) - Alibec, Chico. Antrenor: Ion Marin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Farul Constanta Liga I
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close